Morgentrifli med mango og hindbær

Køleskabsgrød med mango og hindbær

Morgentrifli med mango og hindbær er en skøn og farverig spise, som du kan nyde til morgenmad eller servere som et farverigt indslag på brunchbordet.

Det er en simpel, hurtig og mættende morgenmad der består af en køleskabsgrød (overnight oats), mangopuré og hindbærkompot. Du kan med fordel lave en god portion mangopuré og hindbærkompot når du er i gang – så har du til ugens løb.

Prøv også: min opskrift på chiagrød med græsk yoghurt og citron <<

Morgentrifli med mango og hindbær

Køleskabsgrøden laves på havregryn og juice, som sættes i køleskabet aftenen forinden og røres op med græsk yoghurt eller skyr næste morgen. Det er også bedst, at lave din hindbærkompot aftenen ind, så den bliver helt koldt.

Morgentrifli med mango og hindbær

Morgentrifli med mango og hindbær

Vær den første til at bedømme!
Antal: 2 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 20 minutter
Køletid 8 timer
Samlet tid 8 timer 20 minutter

Det skal du bruge

Køleskabsgrød (forberedes dagen inden)

  • 75 g havregryn, finvalset
  • 1,5 dl juice (æblemost, multifrugt eller appelsin)
  • 100 g græsk yoghurt eller skyr

Hindbærkompot (forberedes dagen inden)

  • 200 g frosne hindbær
  • 1 tsk. vaniljepulver

Mangopuré

  • 240 g mango (fra frost)
  • ½ citron, saften herfra
  • 2 tsk. honning

Toppings

  • frisk mango
  • friske hindbær
  • ristede mandler
Indkøbsliste – SMS

Sådan gør du

Køleskabsgrød (forberedes dagen inden)

  • Bland havregryn og juice i en skål og kom den i køleskabet natten over.
  • Næste morgen blander du græsk yoghurt eller skyr i så du får en kold grød.

Hindbærkompot (forberedes dagen inden)

  • Kom bær i en gryde sammen med vaniljepulver og kog det sammen til en grov kompot. Sæt i køleskabet natten over, så den bliver kold.

Mangopuré

  • Lad mango tø op i ca. 10-15 minutter på køkkenbordet. Kom mango, limesaft og honning i en minihakker og blend til en cremet kompot.

Sammensætning

  • Find to glas og fordel din køleskabsgrød, mangopuré og hindbærkompot i lag. Top med friske bær, mango og ristede mandler.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Morgentrifli med mango og hindbær
Morgentrifli med mango og hindbær
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 321
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments