Frokost & aftensmad

Stegte nudler med tigerrejer

Stegte nudler med tigerrejer

Forb. tid30 min
Samlet tid30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 200 g tigerrejer
  • 200 g udonnudler (eller din favorit)
  • 2 store fed hvidløg, presset
  • ½ frisk rød chili, finthakket
  • 4 cm frisk ingefær, revet
  • 1 rødløg, i grove både
  • 3 gulerødder, skåret i tynde stave
  • 4 forårsløg, skået i tynde strimler
  • 2 håndfulde friske grønne bønner
  • 3 æg
  • soyasauce, efter smag
  • sød chilisauce, efter smag
  • lime, saften herfra
  • cashewnødder
  • frisk koriander
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog nudlerne efter anvisning på pakken og lad dem dryppe af i en si.
  • Varm en pande op med olie og sautér løg, hvidløg, chili og ingefær heri i et par minutter.
  • Tilføj gulerod, forårsløg og bønner og lad det stege med i 5 minutter. Tilføj så tigerrejer og lad dem stege med inden du tilsætter 2 spsk. soyasauce og 3 spsk. sød chilisauce. Rør rundt (eller mere efter smag).
  • Smid nudlerne på panden og lad dem stege med i 2 minutter. Slå så æggene ud på panden og vend det hele sammen.
  • Smag til med limesaft, salt, peber og evt. mere soya- og chilisauce. Top med frisk koriander og cashewnødder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering