Frokost & aftensmad,  Snacks

Creamy dip med tomatsalsa, pikant, cheddar og peberfrugt

Creamy dip med tomatsalsa, pikant, cheddar og peberfrugt

Forb. tid25 min
Samlet tid25 min
Antal: 6 personer

Ingredienser

Tomatsalsa (alternativt køb en salsa)

  • 4 store modne tomater, i små tern
  • 1 rødløg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 lime, saften herfra
  • 1-2 håndfulde frisk koriander, finthakket
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • salt og peber

Pikant cream cheese

  • 200 g pikant ost
  • 4 spsk. creme fraiche 18 %
  • 1 fed hvidløg, presset
  • salt og peber

Derudover

  • 100 g revet cheddarost
  • 2 peberfrugter, finthakket
  • 2 forårsløg, finthakket
  • tortillas chips

Sådan gør du

Tomatsalsa

  • Kom de finthakkede tomater i en si og drys med lidt groft salt. Herved trækker du noget af væsken ud. Imens forbereder du de andre elementer.
  • Efter tomaterne har trukket lidt, kom dem da i en skål sammen med hvidløg, rødløg, olie, koriander, limesaft og krydderier. Bland det godt rundt.
  • Kom halvdelen af tomatsalsaen i en anden skål og blend til en grov masse med en stavblender. Hæld nu den grove tomatsalsa tilbage igen og bland rundt. Herved får du en god konsistens!

Pikant cream cheese

  • Bland pikantost, hvidløg og creme fraiche i en skål og smag til med salt og peber. Fordel det i bunden af et fad.

Sammensætning

  • Fordel tomatsalsa ovenpå din pikant cream cheese efterfulgt af revet cheddarost, peberfrugt og forårsløg.
  • Nyd din dip med tortilla chips.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering