Frokost & aftensmad,  Snacks

Creamy dip med tomatsalsa, pikant, cheddar og peberfrugt

Creamy dip med hjemmelavet tomatsalsa, pikant, cheddarost, peberfrugt og forårsløg – al sammen blandet i ét fad. Nyd den med tortilla chips til forret eller som en smækker lækker lørdagssnack. Hjernen bag denne spise er mine veninder hjemmefra, som altid serverer denne skønherlighed af et fad når der skal hygges ekstra igennem! Det tager ikke mere end 15 minutter af bikse sammen – hvad mere kan vi bede om? Det var alt herfra, god dag til jer!

Creamy dip med tomatsalsa, pikant, cheddar og peberfrugt

Forb. tid15 min

Ingredienser

Tomatsalsa

  • 4 modne store tomater, hakket i tern
  • 1 rødløg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 lime, saften herfra (eller ½ citron)
  • 1-2 håndfulde frisk koriander, finthakket
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • salt og peber

Pikant cream cheese

  • 200 g pikant ost
  • 3 spsk. creme fraiche 18 %
  • 1 fed hvidløg, presset

Derudover

  • 100 g revet cheddarost
  • 2 peberfrugter, finthakket
  • 2 forårsløg, finthakket
  • tortillas chips

Sådan gør du

Tomatsalsa

  • Hak tomater og kom dem i en skål sammen med hvidløg, rødløg, olie, koriander, limesaft og krydderier.
  • Kom halvdelen i en anden skål og blend til en cremet masse. Hæld nu den cremede salsa tilbage igen og bland rundt.

Pikant cream cheese

  • Bland pikantost, hvidløg og creme fraiche i en skål og fordel det i et fad.

Sammensætning

  • Inden du fordeler tomatsalsaen udover bunden af din creme cheese, så pres væsken ud. Riv derefter cheddarost over efterfulgt af peberfrugt og forårsløg.
  • Nyd din dip med tortilla chips.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering