Spaghetti med avocado-creme og chorizo

Spaghetti med avocado-creme og chorizo
Antal: 4 personer
Ingredienser
Avocadocreme
- 2 modne avocadoer
- ½ citron, saften herfra
- 1 fed hvidløg, presset
- 2 håndfulde frisk basilikum
- 1 forårsløg, finthakket
- 4 spsk. olivenolie
- salt og peber
Derudover
- 400 g spaghetti eller anden slags pasta
- ½ broccoli, blancheret
- 2 håndfulde frisk spinat
- 2 dl ærter (friske eller fra frost)
- 85 g chorizo, i skiver
- salt og peber
Sådan gør du
Avocadocreme
- Kom alle ingredienser i en minihakker eller blender og blend til en cremet masse. Ønsker du den mere flydende, tilsæt da lidt mere olie eller lidt vand.
Spaghetti
- Riv broccolien i små buketter. Blancher den i letsaltet kogende vand i ca. 2 minutter og kom dem derefter i en skål med kold vand.
- Svits chorizo af på en pande i lidt olie, så det bliver sprødt.
- Kog spaghetti efter anvisning på pakken og hæld vandet fra. Vend avocadocremen i gryden med spaghetti og bland det hele godt sammen. Tilsæt også spinat og lad den falde sammen.
- Tilsæt chorizo, broccoli og ærter og smag til med salt og peber. Top med frisk basilikum.