Frokost & aftensmad

Ricottapasta med citron og ærter

Skal vi ikke bare gøre det nemt i aften? Lyder det fristende, så er denne ricottapasta med citron, parmesan og ærter en strålende mulighed. Sæt 20 minutter af, og så er den din. Ricotta i pastaretter, er altså en af min nye favoritter – det bliver så dejlig cremet;) Nyd den med sprød bacon og frisk basilikum, og så er der vidst ikke mere at sige herfra, god dag!

Ricottapasta med citron, parmesan og ærter

Forb. tid20 min
Samlet tid20 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 250 g pasta
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, presset
  • ½ citron, saft og skal herfra
  • lidt pastavand
  • 250 g ricottaost
  • 100 g ærter
  • 40 g frisk parmesanost, revet
  • 100 g bacon
  • frisk basilikum

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisning på pakken. Gem lidt pastavand.
  • Sauter løg og hvidløg i en dyb pande i olivenolie.
  • Skru ned for varmen og tilsæt friskreven citronsaft, citronskal, parmesan, ricottaost og lidt pastavand. Rør det rundt og tilsæt vand lidt ad gangen til du får en cremet konsistens.
  • Rør pasta og ærter i og server straks med friskreven parmesanost, citronskal, sprødt bacon og frisk basilikum.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering