Ricottapasta med citron og ærter

Ricottapasta med citron, parmesan og ærter
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 250 g pasta
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, presset
- ½ citron, saft og skal herfra
- lidt pastavand
- 250 g ricottaost
- 100 g ærter
- 40 g frisk parmesanost, revet
- 100 g bacon
- frisk basilikum
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisning på pakken. Gem lidt pastavand.
- Sauter løg og hvidløg i en dyb pande i olivenolie.
- Skru ned for varmen og tilsæt friskreven citronsaft, citronskal, parmesan, ricottaost og lidt pastavand. Rør det rundt og tilsæt vand lidt ad gangen til du får en cremet konsistens.
- Rør pasta og ærter i og server straks med friskreven parmesanost, citronskal, sprødt bacon og frisk basilikum.
