Frokost & aftensmad

Nemme gourmet hotdogs

I sidste weekend havde jeg besøg af min kære familie, og derfor kastede jeg mig ud i disse gourmet hotdogs! Hotdogs bliver altså bare lige lidt lækrere, når du sylter dine egne rødløg og agurker, og laver dine egne ristede løg og ketchup! Og det er slet ikke så vanskeligt endda, det er faktisk super nemt! Smid dit fyld i en luftig brioche hotdogbrød fra United Bakeries, og du får den lækreste hotdog! Jeg kastede mig ikke ud i en hjemmelavet remoulade i denne omgang, men hvis du vil peppe din normale remoulade lidt op, så tilsæt finthakkede cornichoner, lidt sennep og frisk karse! Velbekom

Nemme gourmet hotdogs

Ingredienser

Syltede rødløg

  • 3 rødløg, i tynde ringe
  • 3 dl lagereddike
  • 1 dl vand
  • 2 spsk. eller sukker
  • lidt peber

Syltede agurker

  • 1 agurk, i tynde skiver
  • 2 dl lagereddike
  • 75 g sukker
  • ½ dl kogende vand
  • lidt salt og peber

Ristede løg

  • 2 løg, i tynde ringe
  • 4 spsk. hvedemel
  • 2 dl olie

Ketchup

  • 500 g tomater, i grove tern
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rødløg, i grove tern
  • 1 dåse tomatpure
  • 2 spsk. brun farin

Grov remoulade

  • 2 dl remoulade
  • 5 cornichoner, finthakket
  • 1 tsk. sennep
  • frisk karse
  • 1-2 spsk. creme fraiche (kan undlades)

Derudover

  • pølsebrød
  • pølser

Sådan gør du

Syltede rødløg

  • Skær rødløgene i tynde skiver og kom dem i en gryde sammen med vand, eddike, sukker og peber.
  • Kog kort op og lad det derefter stå ved svag varme i 5 minutter. 
  • Lad dem køle af og kom dem i en tæt beholder. Lad dem stå et par timer i køleskabet eller natten over inden servering. 

Syltede agurker

  • Rør sukker og salt ud i det kogende vand og tilsæt derefter eddiken samt salt og peber. 
  • Skær agurken i tynde skiver og kom dem i en beholder. Hæld væsken over og luk beholderen. Lad den stå et par timer eller over natten inden servering. 

Ristede løg

  • Skær løg i tynde ringe og kom dem i en pose sammen med hvedemel.
  • Bland godt rundt og varm nu en pande op med olie. 
  • Steg løgene lidt af gangen så de ikke klistrer sammen. Tag af panden når de er brune. 
  • Læg dem på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af så de bliver sprøde. 

Hjemmelavet ketchup

  • Skær tomat, løg og hvidløg ud i grove tern og læg dem i et ildfast fad sammen med tomatpure og brun farin. Rør det godt rundt og bag i ovnen i ca. 20 minutter ved 250 grader almindelig ovn.
  • Lad det køle af, og blend derefter massen til en grov ketchup.

Grov remoulade

  • Hak cornichoner fint og bland dem i en skål med remoulade, sennep og karse. Tilsæt evt. 1-2 spsk. creme fraiche, hvis du ønsker den lidt lettere.

Hotdog

  • Steg pølser på panden, rist brødet og byg din hotdog med alle dine skønne toppings!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering