De bedste hotdogs

Nemme gourmet hotdogs med det hele! Her får du min opskrift på de bedste hotdogs med hjemmelavet tilbehør. Hotdogs bliver nemlig lige dét bedre, når du selv sylter både rødløg og agurker. Derudover laver jeg hjemmelavede ristede løg og en hjemmelavet ketchup.

Jeg har endnu ikke kastet mig ud i en hjemmelavet remoulade, men jeg har peppet den klassiske remoulade lidt op ved at tilføje finthakkede finthakkede cornichoner, sennep og frisk karse! Det smager drøngodt.

Se opskriften herunder!

gourmet hotdog
gourmet hotdog

Nemme gourmet hotdogs

5 fra 2 bedømmelser

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 25 minutter
Samlet tid 25 minutter

Det skal du bruge

Syltede rødløg

  • 3 rødløg
  • 3 dl lagereddike
  • 1 dl kogende vand
  • 2-3 spsk. sukker (eller honning)
  • friskkværnet peber (eller peberkorn)

Syltede agurker

  • 1 agurk
  • 3 dl lagereddike
  • 1 dl kogende vand
  • 2-3 spsk. sukker (eller honninh)
  • friskkværnet peber (eller peberkorn)

Ristede løg

  • 2 løg
  • 4 spsk. hvedemel
  • 2 dl smagsneutral olie

Hjemmelavet ketchup

  • 500 g tomater
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 1 dåse tomatpure
  • 2 spsk. brun farin

Grov remoulade

  • 2 dl remoulade
  • 5 cornichoner
  • 1 tsk. sennep
  • frisk karse
  • 1-2 spsk. creme fraiche

Derudover

  • pølsebrød
  • pølser

Sådan gør du

Syltede rødløg

  • Skær rødløg i tynde skiver og kom dem i en gryde sammen med vand, eddike, sukker og peber.
  • Kog kort op og lad det derefter stå ved svag varme i 5 minutter. 
  • Lad dem køle af og kom dem i en tæt beholder. Lad dem stå et par timer i køleskabet eller natten over inden servering. 

Syltede agurker

  • Kom sukker, eddike, vand og peber i en gryde og kog op.
  • Skær agurken i tynde skiver og kom dem i et skoldet glas. Hæld eddikeblandingen over agurkerne og lad dem trække i 30 minutter minimum.

Ristede løg

  • Skær løg i tynde ringe og kom dem i en pose sammen med hvedemel.
  • Bland godt rundt og varm nu en pande op med olie. 
  • Steg løgene lidt af gangen så de ikke klistrer sammen. Tag af panden når de er brune. 
  • Læg dem på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af så de bliver sprøde. 

Hjemmelavet ketchup

  • Skær tomat, løg og hvidløg ud i grove tern og læg dem i et ildfast fad sammen med tomatpure og brun farin. Rør det godt rundt og bag i ovnen i ca. 20 minutter ved 250 grader almindelig ovn.
  • Lad det køle af, og blend derefter massen til en grov ketchup.

Grov remoulade

  • Hak cornichoner fint og bland dem i en skål med remoulade, sennep og karse. Tilsæt evt. 1-2 spsk. creme fraiche og rør rundt.

Hotdog

  • Steg pølser på panden, rist brødet og byg din hotdog med alle dine skønne toppings!
Kunne du lide opskriften?
5 fra 2 bedømmelser

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
gourmet hotdog
gourmet hotdog
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 421
5 from 2 votes (2 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments