Nemme gourmet hotdogs

I sidste weekend havde jeg besøg af min kære familie, og derfor kastede jeg mig ud i disse gourmet hotdogs! Hotdogs bliver altså bare lige lidt lækrere, når du sylter dine egne rødløg og agurker, og laver dine egne ristede løg og ketchup! Og det er slet ikke så vanskeligt endda, det er faktisk super nemt! Smid dit fyld i en luftig brioche hotdogbrød fra United Bakeries, og du får den lækreste hotdog! Jeg kastede mig ikke ud i en hjemmelavet remoulade i denne omgang, men hvis du vil peppe din normale remoulade lidt op, så tilsæt finthakkede cornichoner, lidt sennep og frisk karse! Velbekom!
Nemme gourmet hotdogs
Ingredienser
Syltede rødløg
- 3 rødløg
- 3 dl lagereddike
- 1 dl vand
- 2 spsk. honning (eller sukker)
- lidt peber
Syltede agurker
- 1 agurk
- 2 dl lagereddike
- 75 g sukker
- ½ dk kogende vand
- lidt salt og peber
Ristede løg
- 2 løg
- 4 spsk. hvedemel
- 2 dl olie
Ketchup
- 500 g tomater
- 2 fed hvidløg
- 1 rødløg
- 1 dåse tomatpure
- 2 spsk. brun farin
Grov remoulade
- 2 dl remoulade
- 5 coenichoner
- 1 tsk. sennep
- frisk karse
Hotdog
- 10 stk pølsebrød
- 10 stk pølser
Sådan gør du
Syltede rødløg
- Skær rødløgene i tynde skiver og kom dem i en gryde sammen med vand, eddike og peber.
- Kog kort op og lad det derefter stå ved svag varme i 5 minutter.
- Lad dem køle af og kom dem i en tæt beholder. Lad dem stå et par timer ii køleskabet eller natten over inden servering.
Syltede agurker
- Rør sukker og salt ud i det kogende vand og tilsæt derefter eddiken samt salt og peber.
- Skær agurken i tynde skiver og kom dem i en beholder. Hæld væsken over og luk beholderen. Lad den stå et par timer eller over natten inden servering.
Ristede løg
- Skær løg i tynde løgringe og kom dem i en pose sammen med hvedemel.
- Bland godt rundt og varm nu panden op med olie.
- Steg løgene lidt af gangen så de ikke klistrer sammen. Tag af panden når de er brune.
- Læg dem på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af så de bliver sprøde.
Hjemmelavet ketchup
- Skær tomat, løg og hvidløg ud i grove tern og læg dem i et ildfast fad sammen med tomatpure og brun farin. Rør det godt rundt og bag i ovnen i 20 minutter ved 250 grader.
- Lad det køle af, og blend derefter til du får en ketchup med den rette konsistens.
Hotdog
- Steg pølser på panden og byg din hotdog med alle dine skønne toppings!