Nemme gourmet hotdogs

Nemme gourmet hotdogs
Ingredienser
Syltede rødløg
- 3 rødløg, i tynde ringe
- 3 dl lagereddike
- 1 dl vand
- 2 spsk. eller sukker
- lidt peber
Syltede agurker
- 1 agurk, i tynde skiver
- 2 dl lagereddike
- 75 g sukker
- ½ dl kogende vand
- lidt salt og peber
Ristede løg
- 2 løg, i tynde ringe
- 4 spsk. hvedemel
- 2 dl olie
Ketchup
- 500 g tomater, i grove tern
- 2 fed hvidløg
- 1 rødløg, i grove tern
- 1 dåse tomatpure
- 2 spsk. brun farin
Grov remoulade
- 2 dl remoulade
- 5 cornichoner, finthakket
- 1 tsk. sennep
- frisk karse
- 1-2 spsk. creme fraiche (kan undlades)
Derudover
- pølsebrød
- pølser
Sådan gør du
Syltede rødløg
- Skær rødløgene i tynde skiver og kom dem i en gryde sammen med vand, eddike, sukker og peber.
- Kog kort op og lad det derefter stå ved svag varme i 5 minutter.
- Lad dem køle af og kom dem i en tæt beholder. Lad dem stå et par timer i køleskabet eller natten over inden servering.
Syltede agurker
- Rør sukker og salt ud i det kogende vand og tilsæt derefter eddiken samt salt og peber.
- Skær agurken i tynde skiver og kom dem i en beholder. Hæld væsken over og luk beholderen. Lad den stå et par timer eller over natten inden servering.
Ristede løg
- Skær løg i tynde ringe og kom dem i en pose sammen med hvedemel.
- Bland godt rundt og varm nu en pande op med olie.
- Steg løgene lidt af gangen så de ikke klistrer sammen. Tag af panden når de er brune.
- Læg dem på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af så de bliver sprøde.
Hjemmelavet ketchup
- Skær tomat, løg og hvidløg ud i grove tern og læg dem i et ildfast fad sammen med tomatpure og brun farin. Rør det godt rundt og bag i ovnen i ca. 20 minutter ved 250 grader almindelig ovn.
- Lad det køle af, og blend derefter massen til en grov ketchup.
Grov remoulade
- Hak cornichoner fint og bland dem i en skål med remoulade, sennep og karse. Tilsæt evt. 1-2 spsk. creme fraiche, hvis du ønsker den lidt lettere.
Hotdog
- Steg pølser på panden, rist brødet og byg din hotdog med alle dine skønne toppings!