De bedste hotdogs

Nemme gourmet hotdogs med det hele! Her får du min opskrift på de bedste hotdogs med hjemmelavet tilbehør. Hotdogs bliver nemlig lige dét bedre, når du selv sylter både rødløg og agurker. Derudover laver jeg hjemmelavede ristede løg og en hjemmelavet ketchup.

Jeg har endnu ikke kastet mig ud i en hjemmelavet remoulade, men jeg har peppet den klassiske remoulade lidt op ved at tilføje finthakkede finthakkede cornichoner, sennep og frisk karse! Det smager drøngodt.

Nemme gourmet hotdogs
Nemme gourmet hotdogs

Nemme gourmet hotdogs

5 fra 2 bedømmelser

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Det skal du bruge

Syltede rødløg

  • 3 rødløg, i tynde ringe
  • 3 dl lagereddike
  • 1 dl vand
  • 2 spsk. eller sukker
  • lidt peber

Syltede agurker

  • 1 agurk, i tynde skiver
  • 2 dl lagereddike
  • 75 g sukker
  • ½ dl kogende vand
  • lidt salt og peber

Ristede løg

  • 2 løg, i tynde ringe
  • 4 spsk. hvedemel
  • 2 dl olie

Ketchup

  • 500 g tomater, i grove tern
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rødløg, i grove tern
  • 1 dåse tomatpure
  • 2 spsk. brun farin

Grov remoulade

  • 2 dl remoulade
  • 5 cornichoner, finthakket
  • 1 tsk. sennep
  • frisk karse
  • 1-2 spsk. creme fraiche (kan undlades)

Derudover

  • pølsebrød
  • pølser

Sådan gør du

Syltede rødløg

  • Skær rødløgene i tynde skiver og kom dem i en gryde sammen med vand, eddike, sukker og peber.
  • Kog kort op og lad det derefter stå ved svag varme i 5 minutter. 
  • Lad dem køle af og kom dem i en tæt beholder. Lad dem stå et par timer i køleskabet eller natten over inden servering. 

Syltede agurker

  • Rør sukker og salt ud i det kogende vand og tilsæt derefter eddiken samt salt og peber. 
  • Skær agurken i tynde skiver og kom dem i en beholder. Hæld væsken over og luk beholderen. Lad den stå et par timer eller over natten inden servering. 

Ristede løg

  • Skær løg i tynde ringe og kom dem i en pose sammen med hvedemel.
  • Bland godt rundt og varm nu en pande op med olie. 
  • Steg løgene lidt af gangen så de ikke klistrer sammen. Tag af panden når de er brune. 
  • Læg dem på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af så de bliver sprøde. 

Hjemmelavet ketchup

  • Skær tomat, løg og hvidløg ud i grove tern og læg dem i et ildfast fad sammen med tomatpure og brun farin. Rør det godt rundt og bag i ovnen i ca. 20 minutter ved 250 grader almindelig ovn.
  • Lad det køle af, og blend derefter massen til en grov ketchup.

Grov remoulade

  • Hak cornichoner fint og bland dem i en skål med remoulade, sennep og karse. Tilsæt evt. 1-2 spsk. creme fraiche, hvis du ønsker den lidt lettere.

Hotdog

  • Steg pølser på panden, rist brødet og byg din hotdog med alle dine skønne toppings!
Kunne du lide opskriften?
5 fra 2 bedømmelser

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Nemme gourmet hotdogs
Nemme gourmet hotdogs
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 327
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments