Vil du følge med? 👇
Cæsar wrap med crispy chicken
Opskrift på en cæsar wrap med crispy chicken – en nem, sund og lækker frokost eller aftensmad som du kan lave på kun 15 minutter. Jeg laver cæsar dressing på creme fraiche, mayonnaise, dijon sennep, parmesanost og citronsaft – en nem vej til en cæsar dressing! Kyllingen panerer jeg i cornflakes som gør den mega cirspy og lækker. Prøv opskriften her!
Opskriften har jeg lavet sammen med Madmusen.
Cæsar wrap
Antal: 2 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 2 tortilla pandekager
- 2 stk. kylling
- 200 g cornflakes
- 1 æg
- 1 dl hvedemel
- 100 g iceberg salat
- 50 g revet parmesanost
- 4 blade iceberg eller romanie salat
Nem cæsardressing
- ½ dl mayo
- 1 dl creme fraiche (18%)
- 30 g revet parmesanost
- 1 tsk. dijon sennep
- 2 spsk. citronsaft
- salt og peber
Sådan gør du
- Skær kyllingen ud i mindre stykker.
- Kom mel i en dyb tallerken og sammenpisket æg i en anden dyb tallerken. Knus cornflakes og kom i en tredje tallerken.
- Krydder med salt og peber.
- Dyb kyllingen i mel efterfulgt af æg og til sidst cornflakes.
- Kom godt med olie på en pande og steg kylling.
Nem cæsar dressing
- Bland mayo, creme fraiche, parmesan, dijon, citronsaft og salt og peber i en skål.
Sammensætning
- Placer cæsardressing, salat, skiver af parmesan og kylling i midten af en wrap.
- Fold wrappen samme, skær over på midten og nyd din wrap!
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere