Vil du følge med? 👇
Kylling cæsar vaffel
En proteinrig vaffel
Ønsker du et sundt, nemt og proteinrigt måltid, så skal du prøve denne opskrift på kylling cæsar vaffel. Selve vaflen er nemlig lavet på pulled chicken blandet med æg og parmesanost. Jeg fylder vaflerne med en nem hjemmelavet cæsardressing, icebergsalat, sprødt bacon og skiver af parmesanost. Opskriften er lavet sammen med CarolineDan.
Kylling cæsar vaffel
Antal: 1 stk
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 350 g kylling (2 stykker)
- 3 tsk. paprika
- 3 tsk. hvidløgspulver
- 2 æg (medium str)
- 100 g icebergsalat
- 5 spsk. parmesanost
- 2 skiver stegt bacon
Nem cæsar dressing
- ½ dl mayo
- 1 dl creme fraiche
- 30 g revet parmesanost
- 1 tsk. dijonsennep
- 2 spsk. citronsaft
- salt og peber
Sådan gør du
- Kog kyllingen i en gryde i 20 minutter. “Pull” det med enten gafler eller en håndmixer. Sørg for at gøre det med det samme efter kyllingen er kogt – så er det meget nemmere at rive fra hinanden.
- Bland kylling med æg, krydderier og revet parmesan.
- Tilføj kyllingemixet til et vaffeljern og “bag” dem indtil de er gyldne. Husk at sprøjte med fedtstof.
- Rør mayo, creme friache, revet parmesan, dijon sennep, citronsaft og salt og peber sammen til en dressing.
- Saml din vaffel med salat i bunden, derefter knuste bacon stykker, dressing og revet parmesanost. Skær midt over og enjoy!
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere