Rocky road med pistacie

Nem rocky road

Har du prøvet rocky road med pistacie? Hvis ikke, så må du i gang, for det er den nemmeste konfekt til julens mange hyggestunder, og så smager det drøngodt.

Rocky road opskrift

Du kan næsten variere fyldet til din rocky road konfekt i uendelige! Her har jeg lavet en rockyroad med skumfiduser, pistacienødder, marcipan, og dronningemandler. Andre ideer til rocky roads er dumlekaramel, fugde, smarties, knuste julebolcher, mandler og meget mere! Jeg har prøvet mange forskellige udgaver, menn denne rocky roads opskrift er dog min favorit!

Klik her for andre ideer til julekonfekt.

nem og lækker roacky road med pistacie
Rocky road med pistacie 2

Rocky road med pistacie

Vær den første til at bedømme!
Antal: 1 portion

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
køletid 2 timer

Det skal du bruge

  • 300 g mørk chokolade
  • 100 g marcipan, i små tern
  • 50 g skumfiduser
  • 75 g dronningemandler, grofthakket
  • 50 g saltede pistacienødder

Sådan gør du

  • Smelt chokoladen i en skål der kan gå i mikroovnen. Giv det 30 sekunder og rør rundt. Fortsæt til alt chokolade er smeltet. Hæld det i en stor skål.
  • Kom marcipan, skumfidus, dronningemandler og pistacienødder i skålen med chokolade og rør det sammen.
  • Fordel i en form med bagepapir og pynt evt. med krymmel. Kom det i køleskabet i mindst 2 timer.
  • Skær chokoladen ud i firkanter. Opbevar i en tæt beholder på køl.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere

Andre ideer til julekonfekt…

Juleknas
En opskrift på juleknas med pif, paf, puf og karamelbarer. En simpel opskrift på en vildt lækker slags konfekt, som jeg laver år efter år.
Gå til opskrift
Brændte mandler
En rigtig klassiker i julen er brændte mandler! Her får du min opskrift på den lækre julegodte.
Gå til opskrift
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 334
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments