Grated Egg Toast

Her får du et genialt tip til din frokost! Den står nemlig på en nem og lækker toast med avocado og æg, også kaldt ‘Grated Egg Toast’. Grated fordi, jeg både river et hårdkogt æg og frisk parmesan ud over brødet.

Sådan laver du den lækreste toast

Jeg starter med at riste en skive surdejsbrød på panden i lidt smør. Derefter fordeler jeg frisk spinat og avocado i skiver på brødet. Jeg river mit æg over maden efterfulgt at friskreven parmesanost. Jeg topper den med frisk karse og balsamico glace. Glace man købes i mange dagligvarerbutikker – alternativt kan du bruge almindelig balsamico, det har bare ikke den samme cremede og tykke konsistens.

Se hele fremgangsmåden i min videoopskrift ovenfor.

TIP! Er du vild med toast, så prøv også min opskrift på luksustoast med aubergine og chorizo eller min opskrift på panini med avocado, pesto og kylling.

Toast med avocado og æg

Toast med avocado og æg

5 fra 1 bedømmelse
Antal: 1 person

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter

Det skal du bruge

 • 1 skive surdejsbrød
 • 1 spsk. smør
 • 1 håndfuld frisk spinat
 • ½ avocado
 • 1 hårdkogt æg
 • 2 spsk. friskreven parmesanost
 • 2 spsk. frisk karse
 • balsamico glace (eller almindelig balsamico)
 • salt og peber

Sådan gør du

 • Rist surdejsbrødet på begge sider på en pande i lidt smør.
 • Fordel spinat og avocado i skiver på brødet.
 • Riv æg og parmesan ud over brødet.
 • Afslut med at toppe med frisk karse og balsaimco glace.
 • Drys med salt og peber.
Kunne du lide opskriften?
5 fra 1 bedømmelse

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Toast med avocado og æg
Toast med avocado og æg
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 329
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments