Vil du følge med? 👇
Luksus toast med aubergine og chorizo
Nem toast
Hvad er bedre end en greasy toast til frokost? Her får du opskriften på en super nem og lækker luksus toast med aubergine og chorizo i sprød surdejsbrød!
Toasten kan både laves på panden, i en panini maskine eller i et toastjern. Fordi jeg laver den med surdejsbrød, fortrækker jeg at lave en på panden, så den holder lidt af sin højde.
Udover ristet aubergine og chorizo, så fylder jeg den med en lækker chili gouda ost, pesto og skiver af tomat. Du kan variere fyldet i det uendelige, dette er blot en ide!
Toast med aubergine
Antal: 2 stk.
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 4 skiver surdejsbrød
- pesto
- smør
- 2 håndfulde blandet salat
- 6 skiver tomat
- 8 skiver aubergine
- 8 skiver chorizo
- ost efter smag (jeg brugte en gauda med jalapanos)
- flagesalt og peber
Sådan gør du
- Varm en pande op med lidt olie og rist aubergine i ca. 5 minutter. Krydder med salt og peber.
- Smør alle 4 skiver brød med smør, og vend derefter brødet, så siden med smør er nedad. Smør indersiden med pesto, og fordel derefter salat, aubergine, tomat, chorizo og ost herpå. Krydder med salt og peber.
- Klap dem sammen og steg dem på en pande ved middelvarme til de er sprøde og gyldne. Pres dem evt. lidt ned undervejs med en spatel, så de "sætter sig" godt.
- Skær dem over og pynt med frisk basilikum.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere