Luksus toast med aubergine og chorizo

Nem toast

Hvad er bedre end en greasy toast til frokost? Her får du opskriften på en super nem og lækker luksus toast med aubergine og chorizo i sprød surdejsbrød!

Toasten kan både laves på panden, i en panini maskine eller i et toastjern. Fordi jeg laver den med surdejsbrød, fortrækker jeg at lave en på panden, så den holder lidt af sin højde.

Udover ristet aubergine og chorizo, så fylder jeg den med en lækker chili gouda ost, pesto og skiver af tomat. Du kan variere fyldet i det uendelige, dette er blot en ide!

Sprød og lækker toast med aubergine og chorizo
Luksus toast med aubergine og chorizo 2

Toast med aubergine

Vær den første til at bedømme!
Antal: 2 stk.

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Det skal du bruge

  • 4 skiver surdejsbrød
  • pesto
  • smør
  • 2 håndfulde blandet salat
  • 6 skiver tomat
  • 8 skiver aubergine
  • 8 skiver chorizo
  • ost efter smag (jeg brugte en gauda med jalapanos)
  • flagesalt og peber
Indkøbsliste – SMS

Sådan gør du

  • Varm en pande op med lidt olie og rist aubergine i ca. 5 minutter. Krydder med salt og peber.
  • Smør alle 4 skiver brød med smør, og vend derefter brødet, så siden med smør er nedad. Smør indersiden med pesto, og fordel derefter salat, aubergine, tomat, chorizo og ost herpå. Krydder med salt og peber.
  • Klap dem sammen og steg dem på en pande ved middelvarme til de er sprøde og gyldne. Pres dem evt. lidt ned undervejs med en spatel, så de "sætter sig" godt.
  • Skær dem over og pynt med frisk basilikum.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 325
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments