Simpel risalamande cheesecake

Risalamande med et twist

Cheesecake og risalamande er det bedste fra to verdener, så hvorfor ikke kombinere de to! Her får du opskriften på en simpel risalamande cheesecake serveret i glas. En ide til en nyfortolkning af den klassiske risalamande, som du kan servere til julefrokosten eller til juleaften.

De kan nemt laves dagen i forvejen, og stå klar i køleskabet til dagen efter.

Er du på udkig efter opskrifter til julens mange fester, så se mere her.

Simpel risalamande cheesecake
Simpel risalamande cheesecake

Cheesecake a la risalamande

Vær den første til at bedømme!
Antal: 6 stk

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter

Det skal du bruge

Kiksebund

  • 200 g digestive kiks, knust
  • 100 g smør, smeltet

Fyld

  • 400 g kold risengrød
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • 100 g flormelis
  • 100 g flødeost naturel
  • 2 dl fløde

Topping

  • kirsebærsovs

Sådan gør du

Kiksebund

  • Kom kiksene i en frysepose og knus dem til en lind masse.
  • Smelt smørret og bland det med kiksene.
  • Find 6 glas og tryk kikseblandingen ned i bunden.

Fyld

  • Rør risengrød, flormelis, vaniljesukker og flødeost sammen.
  • Pisk flødeskummen og vendt det forsigtigt i massen.
  • Fordel fyldet i de 6 glas og kom dem derefter i køleskabet indtil de skal serveres (brug evt. en sprøjtepose).
  • Inden servering fordeler du kirsebærsovs i de 6 glas.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 326
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments