Den nemmeste cheesecake

Min favorit opskrift

Cheesecake er en af mine favorit desserter, og når jeg skal lave den bruger jeg altid en opskrift fra Louises Madblog på den nemmeste cheesecake serveret i glas. Opskriften er nem og hurtig at lave, og det er jo lige mig!

Du servere dem enkeltvis i glas (evt. med låg), og så er de også nemme at medbringe hvis du har fået dessert-tjansen!

Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 322
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments