Simpel græskarpuré

Basisopskrift på græskarpuré

En simpel basisopskrift på græskarpuré! Brug den i både det salte og det søde køkken, fx i bagværk, i grød, i smoothie, i hummus eller helt fjerde. Her har jeg brugt den hokkaido græskar som er i sæson i efteråret, men andre sorter af græskar kan også bruges. Lav evt. en stor portion, og frys noget ned.

Prøv også: opskrift på græskargrød eller andre opskrifter med græskar >>

græskargrød

Simpel græskarpuré

Vær den første til at bedømme!

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 35 minutter
Samlet tid 35 minutter

Det skal du bruge

  • 1 græskar (fx hokkaido)
  • lidt flagesalt

Sådan gør du

  • Skær græskaren over og skrab kernerne ud. Drys med en smule salt og placer på en bageplade med bagepapir.
  • Bag i ovnen ved 200 grader almindelig ovn i ca. 35 minutter.
  • Skrab kødet ud og kom en i foodprocesser, blender eller minihakker. Blend til en cremet puré.
  • Kom i lukkede beholder og opbevar i køleskabet eller frys ned.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 334
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments