Vil du følge med? 👇
Simpel græskarpuré
![Simpel græskarpuré 2 Simpel græskarpuré 1](https://emmaolsen.dk/wp-content/uploads/2023/03/DSC_0746-scaled-1-edited.jpg)
![Simpel græskarpuré 4 Simpel græskarpuré 3](https://emmaolsen.dk/wp-content/uploads/2023/03/image00004-scaled-1-edited.jpeg)
![Simpel græskarpuré 6 Simpel græskarpuré 5](https://emmaolsen.dk/wp-content/uploads/2023/03/image00003-scaled-1-edited.jpeg)
Basisopskrift på græskarpuré
En simpel basisopskrift på græskarpuré! Brug den i både det salte og det søde køkken, fx i bagværk, i grød, i smoothie, i hummus eller helt fjerde. Her har jeg brugt den hokkaido græskar som er i sæson i efteråret, men andre sorter af græskar kan også bruges. Lav evt. en stor portion, og frys noget ned.
Prøv også: opskrift på græskargrød eller andre opskrifter med græskar >>
![Simpel græskarpuré 7 græskargrød](https://emmaolsen.dk/wp-content/uploads/2023/03/DSC_0746-scaled-1-edited-150x150.jpg)
Simpel græskarpuré
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 1 græskar (fx hokkaido)
- lidt flagesalt
Sådan gør du
- Skær græskaren over og skrab kernerne ud. Drys med en smule salt og placer på en bageplade med bagepapir.
- Bag i ovnen ved 200 grader almindelig ovn i ca. 35 minutter.
- Skrab kødet ud og kom en i foodprocesser, blender eller minihakker. Blend til en cremet puré.
- Kom i lukkede beholder og opbevar i køleskabet eller frys ned.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere