Crispy kålfritter 5

Crispy kålfritter

5 fra 1 bedømmelse
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 35 minutter

Det skal du bruge

  • ½ glaskål, skrællet og skåret i stave
  • 5 store spsk. hvedemel (med top)
  • 1 dl vand
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 2 spsk. soyasauce
  • 2 spsk. flydende honning
  • 2 tsk. mild paprika
  • salt og peber
  • 3-4 dl pankorasp
  • smagsneutral olie (mængde afænger af gryde størrelse)
  • evt hjemmelavet mayo (se link øverst)

Sådan gør du

  • Skær skralden af glaskålen og skær den i lange stave (ca. 1,5 x 1,5 cm. i tykkelse).
  • Find en skål og pisk mel, vand, hvidløg, soyasauce, honning, paprika og salt og peber godt sammen. Konsistensen skal være som en tyk pandekagedej.
  • Hæld pankorasp op i en anden skål.
  • Start med at vende glaskål-stavene i den klistrede melblanding. Rul dem derefter godt i skålen med pankorasp. Fortsæt til alle er panerede.
  • Varm en gryde op med olie. Der skal være nok olie, så dine stave bliver helt dækket af olie, når de kommer i gryden. Temperaturen skal være omkring 160-170 grader. Frituresteg stavene lidt ad gangen, til de er sprøde og lækre. Brug en tang eller grabber til at lægge stavene ned i den varme olie. Læg dem på en tallerken med køkkenrulle så det resterende olie suges væk.
    Har du ikke et køkkentermometer, tag da et lille stykke glaskål ned i olien, for at teste, om olien er varm nok. Det skal syde og boble, og glaskålen skal gerne blive friteret på 3-5 minutter. Bliver de sorte med det samme, er olien for varm.
  • Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Kunne du lide opskriften?
5 fra 1 bedømmelse

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 329
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments