Morgenmad

Julegranola

En simpel sprød julegranola – det er hvad du får opskriften på her! Nyd den som topping på din yoghurt, skyr, eller på din æbletrifli! TIP: tilføj tørrede tranebær, dadler eller rosiner for at gøre den ekstra lækker. Husk, først at vende dem i granolaen efter den er kommer ud af ovnen.

Julegranola

Ingredienser

  • 300 g grovvalsede havregryn
  • 150 g græskarkerner
  • 100 g solsikkekerner
  • 100 g chiafrø
  • 100 g kokosmel
  • 1 tsk salt
  • dl ahornssirup
  • 1 1/4 dl smagsneutral olie
  • 100 g hakkede mandler

Sådan gør du

  • Tænd ovne på 150 grader
  • Hak mandler groft og bland mandler og alle ingredienser i en skål og rør godt sammen
  • Bred blandingen ud på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 45-55 minutter. Rør rundt hver 10. minut, så den bliver jævn ristet
  • Lad granolaen køle af på en rist, og hæld den først over i et glas/dåse når den er kølet helt af
  • Tilføj evt. tørrede tranebær eller rosiner

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering