Ikke-kategoriseret

Granola

EN AF DE SIMPLE – Annonce Valsemøllen
Gør en hver morgenmad lidt mere lækker med med denne simple granola. Valsemøllen har netop lanceret deres finvalsede havregryn, som er perfekt som bunden i din granola! Tøm skufferne for frø, kerner og nødder, tilsæt lidt olie og sirup, og så er du godt på vej mod en sprød topping til din skyr, chiagrød, eller æbledrssert. Tilsæt evt. kokosflager, når din granola har kølet helt af. Jeg håber det kan inspirere! Og så må i alle have en skøn aften!

Granola

Ingredienser

  • 300 g grovvalsede havregryn
  • 100 g solsikkekerner
  • 50 g sesamfrø
  • 50 g hørfrø
  • 100 g græskarkerner
  • 100 g chiafrø
  • 100 g mandler
  • 100 g kokosmel
  • 1,5 dl lys sirup
  • 1,5 dl smagsneutral olie
  • 1 tsk. salt
  • evt. kokosflager

Sådan gør du

  • Hak mandlerne og kom dem i en skål sammen med alle de andre ingredienser (undtagen kokosflager). Rør det hele godt sammen.
  • Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 150 grader i ca. 60 minutter eller til den har en gylden farve. Rør hvert 15. minut, så din granola bliver jævnt ristet.
  • Lad granolaen køle helt af på en rist inden du hælder den i en beholder. Tilsæt evt kokosflager til din granola nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *