Vil du følge med? 👇
Kæmpe sommerrulle
Sommerrulle med pulled chicken og grønt
En total nem, lækker og SUND frokost eller aftensmad. Du MÅ prøve denne kæmpe sommerrulle med pulled chicken og grønt. Jeg dypper den i peannutbuttersauce – der smager helt kanon! Du kan bruge de grøntsager du har – det handler bare om at få tømt køleskabet. Her bruger jeg agurk, gulerod, æble, radiser og forårsløg svøbt ind i iceberg salat og rispapir.
Jeg koger kyllingen og bruger derefter et piskeris til at rive kyllingen fra hinanden. Det er total nemt! Derefter krydrer kyllingen med paprika, chili og hvidløgspulver.
Dressingen er lavet med peanutbutter, soya, citron, hvidløg og ingefær – en sikker vinder hver gang. Opskriften har jeg udviklet i samarbejde med dygtige CarolineDan.
Kæmpe sommerrulle
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
Kylling
- 350 g kylling (2 stykker, kogt)
- 3 tsk. paprika
- 3 tsk. hvidløgspulver
- 2 tsk. chilipulver
Grønt
- iceberg salat
- agurk
- gulerod
- æble
- radiser
- 2 stk. forårsløg
- 3 stk. rispapir
Peanutdressing
- 3 spsk. peanutbutter (creamy)
- 2 spsk. revet ingefær
- 1 fed hvidløg
- 3 spsk. soyasauce
- saften fra ½ citron
- vand (mængde al efter konsistens)
- salt og peber
Sådan gør du
Kylling
- Kog kyllingen i en gryde i 20 minutter.
- "Pull" det med enten gafler eller rør det fra hinanden med en håndmixer. Gør det så snart kyllingen er kogt – så er den nemmere at få fra hinanden.
- Bland kylling med paprika, hvidløgspulver og chili.
Peanutdressing
- Bland alle ingredienser sammen til en cremet dressing. Ønsker du en tyndere konsistens, så tilsæt vand.
Sommerulle
- Dyp 3 stk. rispapir i vand og placer dem derefter på et skærebræt formet som et T.
- Placer 3 store blade iceberg i midten af rispapiret og fyld derefter med dine fintsnittede grøntsager. Brug de grøntsager du har – dette er blot et forslag!
- Luk forsigtigt siderne og enderne sammen.
- Skær over på midten og dyp i din peanutbutter sauce. Værsgo!