Frokost & aftensmad

Nem grøntsagstærte

Det er søndag og aftensmaden står derfor på en nem grøntsagstærte. Brug hvad end du har af grøntsager i køleskabet – her har jeg brugt gulerod, spinat, broccoli og tomat. Jeg valgte at købe en tærtebund, da det skulle gå lidt hurtigt. Men den smager også bare super duper! Prøv den, velbekom!
Udskriv
3 fra 1 stemme

Nem grøntsagstærte

Forb. tid20 min
Tilb. tid35 min
Samlet tid55 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 store gulerødder
  • 200 g spinat
  • 1 broccoli
  • 3 løg
  • 3 hvidløg
  • 6 små tomater
  • 6 æg
  • 250 g hytteost
  • 2-3 spsk. karry
  • salt og peber
  • 1 tærtebund

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader. Hak løg og hvidløg fint og svits det på panden i lidt olie i en gryde
  • Riv gulerødderne og skær broccolien i mindre stykker og smid dem i gryden til løgene
  • Tilføj spinaten og rør rundt til den er faldet sammen
  • Tilsæt karry, salt og peber og lad grøntsagerne stå i 5 minutter over varmen
  • Pisk æg og hytteost sammen 
  • Fold tærtebunden ud i en form og fordel grøntsagerne deri
  • Hæld æggemassen over, og skær tomaterne i halve og fordel dem ud på tærten
  • Bag tærten i ovnen i 30-40 minutter til æggemassen har sat sig

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *