Frokost & aftensmad

Nem grøntsagstærte

Det er søndag og aftensmaden står derfor på en nem grøntsagstærte. Brug hvad end du har af grøntsager i køleskabet – her har jeg brugt gulerod, spinat, broccoli og tomat. Jeg valgte at købe en tærtebund, da det skulle gå lidt hurtigt. Men den smager også bare super duper! Prøv den, velbekom!
Udskriv
3 fra 1 stemme

Nem grøntsagstærte

Forb. tid20 min
Tilb. tid35 min
Samlet tid55 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 løg, grofthakket
  • 3 hvidløg, presset
  • 4 store gulerødder, revet
  • 200 g frisk spinat
  • 1 broccoli, i små buketter
  • 6 små tomater, i halve
  • 6 æg
  • 250 g hytteost
  • 2-3 spsk. karry
  • salt og peber
  • 1 tærtebund

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Sauter løg og hvidløg i en gryde i lidt olie. Tilsæt karry, salt og peber og derefter gulerod og broccoli. Svits det i 5 minutter og tilsæt så spinat og lad den falde sammen.
  • Pisk æg og hytteost sammen og krydder med salt og peber.
  • Fold tærtebunden ud i en form og fordel grøntsagerne deri.
  • Hæld æggemassen over, og skær tomaterne i halve og fordel dem ud på tærten.
  • Bag tærten i ovnen i 30-40 minutter til æggemassen har sat sig.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering