Hurtig pasta med pesto

Simpel pastaret med hjemmelavet rød pesto, som lynhurtig kan bikses sammen og spises til aftensmad eller frokost. Den perfekte hverdagsret til de travle dage.

Den røde pesto er lavet på ristede hasselnødder, soltørret tomat, hvidløg, parmesan og frisk basilikum. Det hele skal blot blendes sammen, og så har du en lækker og cremet rød pesto. Pestoen kan også bruges i en sandwich eller oven på en salat.

Prøv også: nem pastaret med grøn pesto <<

Hurtig pastaret med hjemmelavet rød pesto

Elsker du også bare pasta? Så finder du mange flere opskrifter på nemme og lækre pastaretter til aftensmad og frokost på min blog.

Hurtig pastaret med hjemmelavet rød pesto

Pasta med hjemmelavet rød pesto

Vær den første til at bedømme!
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 25 minutter
Samlet tid 25 minutter

Det skal du bruge

  • 400 g spaghetti
  • 200 g soltørret tomat fra glas i olie (drænet vægt)
  • 50 g hasselnødder, ristet
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 35 g friskreven parmesanost
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • salt og peber
  • evt. lidt kold vand

Sådan gør du

  • Kog spaghetti efter anvisning på pakken og gem lidt pastavand til senere.
  • Rist hasselnødder på en pande.
  • Kom hasselnødder, soltørret tomat, parmesan, basilikum, hvidløg, salt og peber i en minihakker og blend. Tilsæt et par spsk. vand lidt ad gangen, til du får en cremet konsistens.
  • Hæld pestoen i gryden med spaghetti og bland det gele godt sammen. Tilsæt evt. lidt pastavand, hvis du ønsker den en smule mere våd.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Hurtig pastaret med hjemmelavet rød pesto
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 325
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments