Morgenmad

Greenie toppet med chiagrød

Jeg havde ekstra god tid her til morgen, og derfor stod morgenmaden på greenie toppet med en omgang chiagrød, som jeg satte i køleskabet i går aftes. Den grønne sag består af mango, avocado, broccoli, spinat, banan, frisk ingefær, lime, høfrø og mælk. Alle ingredienser, undtagen banan og ingefær, er købt på frost, så det er ganske nemt! Et lille tip herfra til en lækker morgenmad i den kommende tid.
Jeg havde ekstra god tid her til morgen, og derfor stod morgenmaden på greenie toppet med en omgang chiagrød, som jeg satte i køleskabet i går aftes. Den grønne sag består af mango, avocado, broccoli, spinat, banan, frisk ingefær, lime, høfrø og mælk. Alle ingredienser, undtagen banan og ingefær, er købt på frost, så det er ganske nemt! Et lille tip herfra til en lækker morgenmad i den kommende tid. Opskriften er til to personer, så du kan nem fordele denne portion i to mindre glas eller skåle:)

Greenie toppet med chiagrød

Samlet tid10 min
Antal: 2 personer

Ingredienser

Greenie

  • 75 g avocado, i tern
  • 75 g mango, i tern
  • 75 g broccoli, i buketter
  • 50 g spinat
  • ½ banan, i tern
  • 2 cm frisk ingefær, revet el finthakket
  • ½ lime, saften herfra
  • 1,5-2 dl mælk
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 spsk. hørfrø

Chiagrød

  • 3 spsk. chiafrø
  • 1 dl mælk
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • evt. skyr

Sådan gør du

Greenie

  • Kom alle ingredienser (fra frost) i en blender og blend til du får den rette konsistens. Vent dog med mælken, og spæd til hen ad vejen.

Chiagrød

  • Bland chiafrø, vaniljepulver og mælk i en skål og sæt den i køleskabet natten over.
  • Næste morgen rører du rundt og tilsætter eventuelt en klat skyr, hvis du ønsker en mere fast konsistens, som jeg foretrækker.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering