Tiramisu Overnight Oats

Tiramisu Overnight Oats
Tiramisu Overnight Oats

Prøv den lækre Tiramisu overnight Oasts med en mild smag af kaffe og den lækreste cream cheese på toppen! Alt du skal bruge er havregryn, mælk, græsk yoghurt, chiafrø og honning som røres sammen til en cremet masse. Derefter topper du chiagrøden med en simpel cream cheese af græsk yoghurt og flødeost og stiller den på køl natten over. Næste morgen drysser du med kakaopulver og wupti, så har du den lækreste morgenmad klar, som næsten smager som en dessert!

Overnight oats er egentlig bare en køleskabsgrød, som du klargør aftenen forinden, så de små chiafrø kan få lov at stå natten over og suge en masse væske til sig. Overnight oats kan laves på mange måder, alt efter hvilken smag du er til!

TIP! Se min videoopskrift på den lækre grød!

Tiramisu Overnight Oats

Tiramisu Overnight Oats

5 fra 1 bedømmelse
Antal: 1 person

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
Samlet tid 5 minutter

Det skal du bruge

Overnight Oats

  • 1 dl grovvalset havregryn
  • 1 dl mælk (havremælk, mandelmælk eller alm mælk)
  • 1 dl græsk yoghurt
  • 1 spsk. chiafrø
  • 1 spsk. flydende honning
  • ½ dl kold espresso

Creamy topping

  • ½ dl græsk yoghurt
  • 1 spsk neutral flødeost
  • kakaopulver

Sådan gør du

  • Bland havregryn, mælk, græsk yoghurt, kaffe, chiafrø og honning godt sammen i et glas med låg.
  • Rør græsk yoghurt og neutral flødeost sammen til en cremet masse. Fordel den oven på din chiagrød.
  • Stil på køl natten over.
  • Drys med kakaopulver og nyd nu din Tiramisu Overnight Oats!
Kunne du lide opskriften?
5 fra 1 bedømmelse

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere

Videoopskrift

Se hvor nemt det er at lave overnight oats i min video opskrift lige her!

Tiramisu Overnight Oats

Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 302
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments