Quesadillas med kylling
Quesadillas med kylling

ANNONCE: INDLÆGGET ER UDGIVET I SAMARBEJDE MED WHITEAWAY

Kylling quesadillas

Quesadillas med kylling er en lækker mexicansk klassiker med masser af smag. Her kombineres tortillapandekager med saftig krydret kylling, smeltet cheddar ost og grøntsager, som al sammen tilberedes let på panden, i en panini maskine eller i en multigrill.

Quesadillas minder om wraps med kylling men forskellen er, at quesadillas bages på panden, så de bliver sprøde og varme. Denne quesadilla opskrift er hurtig og nem at lave, og derfor er det også en ret, som passer perfekt til en travl hverdag. Derudover, så kan de lækre quesadillas og nydes som en lille snack en fredag aften.

TIP! Er du vild med mexicansk mad, så hop ind se alle mine opskrifter på mexicansk inspireret mad <<

Quesadillas med kylling

Quesadillas med kylling

5 fra 1 bedømmelse
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 25 minutter
Samlet tid 25 minutter

Det skal du bruge

  • 2 stk. kyllingbryst
  • 1 pose fajita spice mix
  • 2 peberfrugter
  • 1 rødløg
  • 200 g cheddarost
  • 8 stk. tortilla pandekager
  • frisk koriander
  • lime
  • salsa
  • avocado
  • lidt olie
Indkøbsliste – SMS

Sådan gør du

  • I videoopskriften tilbereder jeg både kylling, grøntsager og mine pandekager i min multigrill (se link nedenfor i opskriftsnoter). Har du ikke en multigrill, kan du sagtens lave det hele på panden!
  • Gnub kyllingen med 2-3 spsk. fajita spice mix.
  • Steg kyllingen i lidt olie, til den er gennemstegt. Skær den derefter i skiver.
  • Skær rødlig i tynde skiver og skær peberfrugt i grove tern. Drys med fajita spice mix og steg det derefter i ca. 5 minutter.
  • Nu til dine quesadillas! Se den præcise fremgansmåde i videoopskriften i indlægget!
    1. Placer én pandekage på pande eller multigrill.
    2. Fordel en håndfuld cheddar på hele pandekagen og læg endnu en pandekage ovenpå.
    3. Steg på begge sider og fordel derefter lidt mere cheddar ost, grøntsager, kylling og frisk koriander på den ene halvdel.
    4. Brug en palet til at lukke pandekagen sammen på midten, og steg igen på begge sider.
    Alternativt kan du lade værd med at folde dine quesadillas, og blot smide en hel pandekage ovenpå den anden.
  • Skær din quesadilla over i 3 og nyd dem med frisk lime, frisk koriander, salsa og most avocado.

Emmas tips til opskriften

  • Se multigrillen via linket her!
Kunne du lide opskriften?
5 fra 1 bedømmelse

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere

Tortillas på panden

Du kan både tilberede din quesadillas på pande, i en panini maskine eller i en mulitgrill. I min videoopskrift bruger jeg en multigrill, som gør det hele meget nemt og hurtigt. Jeg skal nemlig ikke bøvle med at vende mine quesadilla, da de får varme fra begge sider af. Derudover, så får de også de fineste grillstriber og bliver ekstra sprøde. MEN, har du ikke en multigrill, så kan du sagtens lave dem på panden!

!! Hvis du tilbereder dine quasadillas på panden, så brug en tallerken, når du skal vende dem rundt og stege dem på modsatte side. Smid tallerkenen ovenpå pandekagen og vend hele panden om, så du nu har pandekagen på tallerkenen. Derefter kan du forsigtigt slide pandekagen tilbage over på panden igen. På denne måde undgår du, at alt fylder ryger ud!

Fyld til dine quesadilla

Fyldet i dine quesadillas kan selvfølgelig varieres! Denne opskrift på er lavet med kylling, men er du mere til en vegetarisk udgave, så kan du udskifte kylling med fx bønner. Hvis du er til kød, så kan du også fylde dem med skinke eller prøve min opskrift på quesadillas med oksekød. Andre ideer til grøntsager kunne være tomat, squash eller forårsløg.

Se hvor nemt det er at lave de lækreste quesadillas med kylling og grøntsager i multigrill i min video opskrift her!

1. Start med at varme din multigrill op og pensel den med lidt smør eller olie.
2. Krydder kyllingen og steg den til den er gennemstegt. Skær i små stykker.
3. Krydder også dine grøntsager og steg dem.
4. Kom ost på en pandekage og læg endnu en pandekage ovenpå. Luk grillen sammen og lad dem steg et par minutter.
5. Læg fyld på den ene halvdel og luk derefter pandekagen sammen på midten og steg igen.
6. Nyd din quesadilla med salsa og most avocado.

Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 327
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments