Rugvafler med hjemmelavet skinkesalat

Rugvafler med hjemmelavet skinkesalat
Antal: 12 stk.
Ingredienser
Skinkesalat
- 2 skiver skinke/hamburgerryg
- 3 spsk. creme fraiche 18 %
- 1 tsk. mayonnaise
- ½ tsk. Dijon sennep
- 1 rødløg, finthakket
- 1 bundt purløg, finthakket (gem lidt til pynt)
- citronsaft + citron i skiver til servering
- salt og peber
Rugvafler (link øverst)
Sådan gør du
Skinkesalat
- Kog hamburgerryggen eller skinken og skær den derefter i skiver. Jeg bruger 2-3 skiver til denne portion (al efter tykkelsen).
- Bland cremefraiche, mayonnaise, sennep, rødløg og purløg i en skål. Blandt rundt og smag til med salt og peber.
- Skær de to skiver skinke i små tern og bland det i cremefraiche-blandingen.
Anretning
- Skær de enkelte vafler ud i 4, og kom en klart skinkesalat på hver. Top med purløg og server med citron.