Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Rugvafler med hjemmelavet skinkesalat
Antal
12
stk.
Forb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredienser
Skinkesalat
2
skiver
skinke/hamburgerryg
3
spsk.
creme fraiche 18 %
1
tsk.
mayonnaise
½
tsk.
Dijon sennep
1
rødløg
(finthakket)
1
bundt
purløg
(finthakket (gem lidt til pynt))
citronsaft + citron i skiver
(til servering)
Salt
Friskkværnet peber
Rugvafler (link øverst)
Tilberedning
Skinkesalat
Kog hamburgerryggen eller skinken og skær den derefter i skiver. Jeg bruger 2-3 skiver til denne portion (al efter tykkelsen).
2 skiver skinke/hamburgerryg
Bland cremefraiche, mayonnaise, sennep, rødløg og purløg i en skål. Blandt rundt og smag til med salt og peber.
3 spsk. creme fraiche 18 %,
1 tsk. mayonnaise,
½ tsk. Dijon sennep,
1 rødløg,
1 bundt purløg,
Salt,
Friskkværnet peber
Skær de to skiver skinke i små tern og bland det i cremefraiche-blandingen.
citronsaft + citron i skiver
Anretning
Skær de enkelte vafler ud i 4, og kom en klart skinkesalat på hver. Top med purløg og server med citron.