Hurtige wraps til frokost

Her får du en skøn frokostide som er nem og hurtig at lave! Menuen står på pulled pesto chicken wraps med spinat og avocado.

Det er ikke særlig vanskeligt at lave pulled chicken, selvom man måske kunne tro det. For at opnå den lækre effekt, hvor du kan trække kyllingen fra hinanden, skal du koge dine kyllingebryst i små 15 minutter, hvorefter du kan rive den fra hinanden med to gafler. For at give en masse smag blander jeg kyllingen med rød pesto, rødløg, grøn peberfrugt, græsk yoghurt og mayonnaise. Jeg varmer dem i min paninimaskine, men har du ikke sådan en, kan du sagtens lave dem på panden i stedet.

Se den præcise fremgangsmåde i min videoopskrift ved siden af.

TIP! Prøv også min opskrift på den lækreste avocado pesto wrap.

pulled pesto chicken wrap

Pulled pesto chicken wrap

5 fra 1 bedømmelse
Antal: 4 stk

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter

Det skal du bruge

Pulled pesto chicken

  • 2 stk. kyllingbryst
  • ½ rødløg
  • ½ grøn peberfrugt
  • 3 spsk. rød pesto (eller grøn)
  • 2 spsk. græsk yoghurt 10% (eller cremefraiche)
  • 1-2 spsk. mayonnaise
  • salt og peber

Derudover

  • 4 tortilla pandekager
  • 4 håndfulde frisk spinat
  • 2 avocadoer

Sådan gør du

  • Kog kyllingen i letsaltet vand i ca. 15 minutter.
  • Lad kyllingen køle af og riv den derefter fra hinanden med to gafler. Kom kyllingen i en skål.
  • Hak rødløg og peberfrugt fint og kom også det i skålen sammen med rød pesto, græsk yoghurt og mayonnaise. Rør det godt sammen.
  • Smag til med salt og peber.
  • Fordel spinat og avocado skåret i skiver i 4 pandekager efterfulgt af en god klat pulled pesto chicken.
  • Fold pandekagen sammen (se hvordan i videoopskriften øverst) og bag den i en paninimaskine. Har du ikke en paninimaskine, kan du også stege dem på panden i lidt smør.
  • Skær over på midten og nyd dem med det samme.
Kunne du lide opskriften?
5 fra 1 bedømmelse

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
pulled pesto chicken wrap
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 400
5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments