Den bedste sommersnack

Prosecco-druer er en lækker og forfriskende snack, der kombinerer søde vindruer med den sprudlende smag af prosecco. For at lave dem, tager jeg en bakke friske vindruer og lader dem trække i prosecco. Hvis jeg ønsker en alkoholfri version, erstatter jeg proseccoen med asti eller hyldeblomstsaft, hvilket giver druerne en let sødme og en frisk smag. Efter et par timers trækning bliver druerne dryppet i sukker og så har du en mega lækker snack der passer perfekt til festlige anledninger.

Opskriften er udviklet sammen med den gode Josephine.

Prosecco druer
Prosecco druer
Prosecco druer

Prosecco druer

Vær den første til at bedømme!
Antal: 1 bakke

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
køletid 2 timer
Samlet tid 2 timer 5 minutter

Det skal du bruge

  • 1 bakke vindruer
  • 100 ml prosecco (eller ligende asti eller hyldeblomstsaft for en alkoholfri version)

Sådan gør du

  • Vask vindruerne og tør dem med køkkenrulle.
  • Kom vindruer i en skål og dæk dem med prosecco.
  • Lad dem trække i køleskabet i min. 2 timer.
  • Tag vindruerne ud, si proseccoen fra og tril vindruerne i en skål med sukker.
  • Anret i glas og server straks.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 421
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments