Vil du følge med? 👇
Prosecco druer
Den bedste sommersnack
Prosecco-druer er en lækker og forfriskende snack, der kombinerer søde vindruer med den sprudlende smag af prosecco. For at lave dem, tager jeg en bakke friske vindruer og lader dem trække i prosecco. Hvis jeg ønsker en alkoholfri version, erstatter jeg proseccoen med asti eller hyldeblomstsaft, hvilket giver druerne en let sødme og en frisk smag. Efter et par timers trækning bliver druerne dryppet i sukker og så har du en mega lækker snack der passer perfekt til festlige anledninger.
Opskriften er udviklet sammen med den gode Josephine.
Prosecco druer
Antal: 1 bakke
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 1 bakke vindruer
- 100 ml prosecco (eller ligende asti eller hyldeblomstsaft for en alkoholfri version)
Sådan gør du
- Vask vindruerne og tør dem med køkkenrulle.
- Kom vindruer i en skål og dæk dem med prosecco.
- Lad dem trække i køleskabet i min. 2 timer.
- Tag vindruerne ud, si proseccoen fra og tril vindruerne i en skål med sukker.
- Anret i glas og server straks.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere