Vil du følge med? 👇
Nemme kanelsnegle med remonce
Snaskede kanelsnegle
Her får du en super simpel opskrift på nemme kanelsnegle med remonce.
Bag dem i en springform eller ildfastfad – så får de en endnu mere svampet og blød konsistens. Derudover, så holder de sig også bedre.
Top dem med hvid glasur og nyd dem til en god kop kaffe, the eller varm kakao.

TIP! Er du på udukig efter andre opskrifter på skøn bagværk, se kig her.

Kanelsnegle med remonce
Antal: 20 stk
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
Dejen
- 25 g gær
- 2 dl mælk
- lidt salt
- 100 g sukker
- 125 g blødt smør
- 1 æg
- 500 g hvedemel
- æg til pensling
Remonce
- 125 g blødt smør
- 125 g brun farin
- 2 spsk. stødt kanel
- 1 tsk. stødt kardemomme
Sådan gør du
- Lun mælken og opløs gæren deri
- Tilsæt sukker, salt og smør og æg og rør det godt rundt
- Tilsæt hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen sammen
- Lad dejen hæve tildækket i en time
- Lav nu remoncen. Bland smør, farin, kanel og kardemomme sammen til det har en tyk konsistens
- Rul nu dejen ud i to firkanter og fordel remoncen på de to stykker
- Rul dejen til en lang pølse og skær den ud til snegle
- Kom dem i en springform eller en anden form, og bag dem i ovnen i 20-25 minutter ved 200 grader
Har du lavet opskriften?Tag mig på Instagram med @emmaolsen.dk så jeg kan se din kreation!