Søde sager

Kanelsnegle med remonce

Så er der bagt lækre kanelsnegle! Opskriften er lige til at gå til, det er bare med at komme igang 🙂 Velbekom.

Kanelsnegle med remonce

Forb. tid15 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid35 min
Antal: 20 stk

Ingredienser

Dejen

  • 25 g gær
  • 2 dl mælk
  • lidt salt
  • 100 g sukker
  • 125 g blødt smør
  • 1 æg
  • 500 g hvedemel
  • æg til pensling

Remonce

  • 125 g blødt smør
  • 125 g brun farin
  • 2 spsk. stødt kanel
  • 1 tsk. stødt kardemomme

Sådan gør du

  • Lun mælken og opløs gæren deri
  • Tilsæt sukker, salt og smør og æg og rør det godt rundt
  • Tilsæt hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen sammen
  • Lad dejen hæve tildækket i en time
  • Lav nu remoncen. Bland smør, farin, kanel og kardemomme sammen til det har en tyk konsistens
  • Rul nu dejen ud i to firkanter og fordel remoncen på de to stykker
  • Rul dejen til en lang pølse og skær den ud til snegle
  • Kom dem i en springform eller en anden form, og bag dem i ovnen i 20-25 minutter ved 200 grader

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering