Frokost & aftensmad

Tacos med tigerrejer og ananas-salsa

Så er der altså farvefest! Jeg kan byde på bløde tacos med lynstegte tigerrejser og ananas-salsa. En simpel og festlig forret, tapas-idé eller hovedret. Rejerne er stegt med hvidløg, ingefær og citronskal og ananas-salsaen er lavet med frisk mynte, koriander og lime. Opskriften på de bløde tacos har jeg fra Stinna, og de er bare spitzen klassen! Få linket til dem HER. Det var vidst det, god dag!

Tacos med tigerrejer og ananas-salsa

Forb. tid30 min
Antal: 8 stk

Ingredienser

Ananas-salsa

  • 400 g ananas, i tern
  • 1 rødløg, finthakket
  • 1 håndfuld frisk mynte, finthakket
  • 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
  • 1 lime, saften herfra
  • salt og peber

Lynstegte tigerrejer i hvidløg og ingefær

  • 250 g tigerejer
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 2 cm. frisk ingefær, skrællet og finthakket
  • 1 tsk. revet citronskal (skal være økologisk)
  • frisk chili (efter smag)
  • olivenolie til stegning

Derudover

  • finthakket rødkål
  • lime
  • frisk mynte/koriander
  • granatæblekerner
  • hjemmelavede bløde tacos (se link øverst for opskrift)

Sådan gør du

Ananas-salsa

  • Kom alle ingredienser i en skål og bland det rundt. Smag til med salt og peber og lad det stå og trække på køl imens du laver resten.

Lynstegte tigerrejer i hvidløg og ingefær

  • Varm en pande op ved høj varme med olivenolie.
  • Svits rejerne af på begge sider og tilføj så ingefær, hvidløg, citronskal og chili.
  • Steg i ca. 3 minutter og tag dem så af varmen.

Anretning

  • Fordel ananas-salsa, rødkål, tigerrejer og en skive lime på dine tacos. Drys med granatæble og top med frisk mynte og koriander.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering