Tacos med tigerrejer og ananassalsa

Farverige tacos

Tacos med tigerrejer og ananassalsa er en opskrift på en skøn og farverig ret, som du kan servere som frokost, aftensmad eller til dine gæster som en lille forret eller som del af et tapasbord. De får masser af smag fra frisk mynte, koriander og lime. Derudover serverer jeg dem med rød spidskål og granatæble.

Er du udkig efter vegetarfyld til dine tacos, så prøv min opskrift på tacos med pulled portobello. Er du på udkig efter lynhurtige hverdagstacos, så prøv min opskrift på tacos med krydret tunsalat.

Tacos med tigerrejer og ananassalsa

Opskriften som jeg altid bruger når jeg skal lave tacos har jeg fra dygtige Stinna.

Tacos med tigerrejer og ananassalsa 2

Tacos ananassalsa

Vær den første til at bedømme!
Antal: 8 stk

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter

Det skal du bruge

Ananas-salsa

  • 400 g ananas, i tern
  • 1 rødløg, finthakket
  • 1 håndfuld frisk mynte, finthakket
  • 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
  • 1 lime, saften herfra
  • salt og peber

Lynstegte tigerrejer i hvidløg og ingefær

  • 250 g tigerejer
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 2 cm. frisk ingefær, skrællet og finthakket
  • 1 tsk. revet citronskal (skal være økologisk)
  • frisk chili (efter smag)
  • olivenolie til stegning

Derudover

  • rød spidskål
  • lime
  • frisk mynte/koriander
  • granatæblekerner
  • hjemmelavede bløde tacos (se link øverst for opskrift)

Sådan gør du

Ananas-salsa

  • Kom alle ingredienser i en skål og bland det rundt. Smag til med salt og peber og lad det stå og trække på køl imens du laver resten.

Lynstegte tigerrejer i hvidløg og ingefær

  • Varm en pande op ved høj varme med olivenolie.
  • Svits rejerne af på begge sider og tilføj så ingefær, hvidløg, citronskal og chili.
  • Steg i ca. 3 minutter og tag dem så af varmen.

Anretning

  • Fordel ananas-salsa, rødkål, tigerrejer og en skive lime på dine tacos. Drys med granatæble og top med frisk mynte og koriander.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 399
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments