Vil du følge med? 👇
Tacos med tigerrejer og ananassalsa
Farverige tacos
Tacos med tigerrejer og ananassalsa er en opskrift på en skøn og farverig ret, som du kan servere som frokost, aftensmad eller til dine gæster som en lille forret eller som del af et tapasbord. De får masser af smag fra frisk mynte, koriander og lime. Derudover serverer jeg dem med rød spidskål og granatæble.
Er du udkig efter vegetarfyld til dine tacos, så prøv min opskrift på tacos med pulled portobello. Er du på udkig efter lynhurtige hverdagstacos, så prøv min opskrift på tacos med krydret tunsalat.
Opskriften som jeg altid bruger når jeg skal lave tacos har jeg fra dygtige Stinna.
Tacos ananassalsa
Antal: 8 stk
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
Ananas-salsa
- 400 g ananas, i tern
- 1 rødløg, finthakket
- 1 håndfuld frisk mynte, finthakket
- 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
- 1 lime, saften herfra
- salt og peber
Lynstegte tigerrejer i hvidløg og ingefær
- 250 g tigerejer
- 1 fed hvidløg, presset
- 2 cm. frisk ingefær, skrællet og finthakket
- 1 tsk. revet citronskal (skal være økologisk)
- frisk chili (efter smag)
- olivenolie til stegning
Derudover
- rød spidskål
- lime
- frisk mynte/koriander
- granatæblekerner
- hjemmelavede bløde tacos (se link øverst for opskrift)
Sådan gør du
Ananas-salsa
- Kom alle ingredienser i en skål og bland det rundt. Smag til med salt og peber og lad det stå og trække på køl imens du laver resten.
Lynstegte tigerrejer i hvidløg og ingefær
- Varm en pande op ved høj varme med olivenolie.
- Svits rejerne af på begge sider og tilføj så ingefær, hvidløg, citronskal og chili.
- Steg i ca. 3 minutter og tag dem så af varmen.
Anretning
- Fordel ananas-salsa, rødkål, tigerrejer og en skive lime på dine tacos. Drys med granatæble og top med frisk mynte og koriander.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere