Nem opskrift på en no-bake cheesecake med laksesalat og en bund af tuckiks og rucola! Kan nydes som en sjov og anderledes forret eller appetizer til dine gæster. Bunden er supernem at lave – den består af tuckiks og rucola blendet sammen med lidt olivenolie. Hvis du ikke er så meget til rucola, kan du også bruge frisk basilikum, eller du kan blande de to. Kikseblandingen trykkes ned i en metalring efterfulgt af din laksesalat. Laksesalaten består af laks, agurk, radiser, purløg, citron og neutral flødeost. Er du ikke så vild med laks, kan du også bruge tun fx! Prøv opskriften herunder!

cheesecake med laks
cheesecake med laks

Annonce: indlægget er udgivet i samarbejde med Whiteaway

cheesecake med laks

Cheesecake med laks

Vær den første til at bedømme!
Antal: 2 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter

Det skal du bruge

Bund

  • 100 g tuckiks
  • 25 g rucola eller frisk basilikum
  • 10 g frisk basilikum
  • lidt olivenolie

Laksesalat

  • 160 g neutral flødeost
  • 8 radiser
  • ½ agurk
  • 100 g røget laks
  • frisk purløg
  • ½ citron (saft og skal herfra)
  • salt og peber

Sådan gør du

Bund

  • Blend tuc, rucola, frisk basilikum og et par dryp olivenolie godt sammen.
  • Konsistensen skal være "løs" og ikke sammenhængende.
  • Kom blandingen i bunden af en metalring. Tryk den godt ned, så den er jævn og rundt.

Laksesalat

  • Hak radiser og agurk i små tern og klip purløg fint.
  • Kom det hele i en skål sammen med flødeost, citronskal, citronsaft, salt og peber.
  • Rør det godt rundt og kom det derefter ned i metalcirklen sammen med tuckiks.
  • Fordel jævnt og tryk overfladen flad og tag derefefte forsigtigt metalringen op.
  • Pynt med frisk rucola og nyd med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 342
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments