Vil du følge med? 👇
Wrap med hytteost og æg
En sund, nem og lækker wrap
Wrap med hytteost og æg er en total og nem, lækker og ikke mindst sund ret! Den er perfekt til en hurtig frokost og du kan jo fylde den med lige det fyld du allerbedst kan lide! Ved at lave selve pandekagen på hytteost og æg, får du en wrap, der er både proteinrig og har et lavt indhold af kulhydrater.
Wrap med hytteost og æg
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
Wrap
- 300 g hytteost
- 1 æg
- krydderi (fx Butchery kydderisalt med estragon)
Fyld
- frisk salat
- mozzarella
- avocado
- agurk
- peberfrugt
- balsamico glace
Sådan gør du
Wrap
- Blend hytteost, æg og krydderier sammen til en cremet konsistens.
- Fordel massen på en bagplade med bagepapir. Form til en firkant.
- Bag i ovnen ved 180° i ca. 20-25 minutter. Hold øje!
- Placer din wrap på en bagerist og lad den køle af, inden du forsigtigt løfer den af bagepapiret.
Fyld
- Fyld din wrap med dit ynglingsfyld!
- Rul den wrap stramt sammen og skær den over på midten.
Videoopskrift
Tips til en perfekt wrap med hytteost og æg
For at lave den perfekte wrap med hytteost og æg er der nogle enkle tips, du kan følge, så du får det bedst mulige resultat! Først og fremmest, så blender jeg altid hytteost og æg godt sammen, så bunden bliver jævn og sammenhængende. Du kan tilføje lidt ekstra krydderi for at give mere smag til bunden. Jeg bruger Butchery kryddersalt med estragon men du kan også med andre krydderier som paprika eller hvidløgspulver.
Vil du gøre det nemmere at få bunden af bagepapiret, så kan du med fordel sprøjte bagepapiret med olivenolie inden du fordeler dejen herpå. Bag i ovnen ved 180 grader i ca. 20-25 minutter. Bagetiden er lidt forskellig al efter hvilken ovn du har samt tykkelse på din bund. Så, hold øje og tag den ud, når den er gylden og fast. Lad bunden køle af i et par minutter, før du begynder at tilføje fyldet, så den ikke bliver for blød.
Spørgsmål til opskriften (FAQ)
Kan jeg bruge andre typer ost?
Ja, du kan eksperimentere med andre typer ost som cheddar, gouda eller feta for at give wrappen en anden smag. Vælg en ost, der smelter godt!
Kan jeg forberede bunden på forhånd?
Ja, du kan forberede bunden med hytteost og æg på forhånd og opbevare den i køleskabet i op til en dag. Sørg for at lade den køle helt af, før du pakker den ind og opbevarer den.