Vil du følge med? 👇
Cajun Chicken Avocado Wrap
ANNONCE: INDLÆGGET ER UDGIVET I SAMARBEJDE MED WHITEAWAY
Nem frokost wrap
Her får du min opskrift på en nem og sund frokost, nemlig ‘Canjun, Chicken Avocado Wrap’, som du kan lave på kun 15 minutter. Kombinationen af krydret kylling, cremet avocado, spinat og tomat pakket ind i en sprød tortilla smager SÅ lækkert!
Jeg krydrer kyllingen med Cajun-krydderi, som er en af mine ynglings krydderiblandinger til kylling. Du kan nemt og hurtigt lave denne, da den består af krydderier, du ofte allerde har i køkkenskabene. Læs mere om cajun her.
TIP! Er du til nem og hurtig frokost, så prøv også min opskrift på panini med avocado eller min opskrift på pulled pesto chicken wraps!
Canjun Chicken Avocado Wrap
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 1 stk. kyllingbryst
- 2 tortilla pandekager
- 1 avocado
- 1 tomat
- 2 håndfulde frisk spinat
- 1 håndfuld revet cheddarost
Canjun krydderi
- 2 tsk. hvidløgspulver
- 2 tsk. løgpulver
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. timian
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. cayennepeber
- salt og peber
Sådan gør du
- Bland krydderierne sammen til din Cajun krydderiblanding.
- Skær kyllingen over på langs, så du får 2 tynde skiver.
- Krydder kyllingen og steg den derefter i en paninimaskine eller på en almindelig pande. Skær kyllingen i tynde strimler.
- Mas avocadoen og skær tomaten i skiver.
- Fordel mast avocado, tomat, spinat, revet ost og kylling i din tortilla wrap og folk den sammen fra enderne og rul.
- Steg den i din paninimaskine eller på panden på begge sider i lidt olie.
- Skær din wrap over på midten og nyd med det samme.
Variationer af opskriften
Du kan nemt udskifte fyldet i din wrap! Skal det være endnu nemmere, kan fu fx tilføje kyllingpålæg eller prøve en vegetarisk udgave med stegt aubergine. Du kan også tilføje peberfrugt, rucola, mozzarella eller pesto. Prøv fx også min opskrift på min avocado pesto wrap!
Cajun krydderi
Cajun krydderi kan bruges i gryderetter, i marinader, til grillmaden og meget mere! Den kan købes, men er faktisk ikke så nem at få fat på, så derfor får du her en opskrift så du kan blande den selv! Den består af timian, oregano, paprika, cayennepeber, hvidløgspulver og løgpulver – krydderier som du ofte allerede har i skabene.
Wrap i paninimaskine
Som du kan se i videoen, bruger je en paninimaskine eller bordgrill som de også kaldes, til at lave min wrap. Det er super lækkert, at den steges på begge sider, og så får den også de fine grillstriber. Bordgrillen er fra Braun og forhandles hos Whiteaway. Du kan både stege kylling, bøf, grøntsager og meget mere i den, hvilket gør det super nemt og hurtigt at lave den lækreste mad! Har du ikke en paninimaskine, kan du godt stege dem på panden i stedet.