Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Canjun Chicken Avocado Wrap
Antal
2
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredienser
1
stk.
kyllingbryst
2
tortilla pandekager
1
avocado
1
tomat
2
håndfulde
frisk spinat
1
håndfuld
revet cheddarost
Canjun krydderi
2
tsk.
hvidløgspulver
2
tsk.
løgpulver
1
tsk.
oregano
1
tsk.
timian
1
tsk.
paprika
1
tsk.
cayennepeber
salt og peber
Tilberedning
Bland krydderierne sammen til din Cajun krydderiblanding.
Skær kyllingen over på langs, så du får 2 tynde skiver.
Krydder kyllingen og steg den derefter i en paninimaskine eller på en almindelig pande. Skær kyllingen i tynde strimler.
Mas avocadoen og skær tomaten i skiver.
Fordel mast avocado, tomat, spinat, revet ost og kylling i din tortilla wrap og folk den sammen fra enderne og rul.
Steg den i din paninimaskine eller på panden på begge sider i lidt olie.
Skær din wrap over på midten og nyd med det samme.