Sandwich med kartoffelbrød

Den nemmeste sandwich

Sandwich med kartoffelbrød kombinerer det bedste fra to verdener: en sprød skorpe og en blød midte fra kartoflerne. De er sygt nemt at lave dette sandwichbrød – alt du skal bruge er tynde skiver af kartofler og lidt revet mozzarella. Derefter skal den i ovnen i 10 miutter, og så har du en sprød bund, som du kan fylde med lige det fyld du bedst kan lide! Her bruger jeg rød pesto, avocado, rucola, tomat og mozzarella. Det er en nem, hurtig frokostløsning, perfekt til en travl hverdag. Se opskriften herunder.

sandwich med kartoffelbrød
sandwich med kartoffelbrød
sandwich med kartoffelbrød

Sandwich med kartoffelbrød

Vær den første til at bedømme!
Antal: 1 stk.

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter

Det skal du bruge

  • 1 stor kartoffel
  • 2 håndfulde revet mozzarella
  • olienolie
  • rød pesto
  • 1 tomat
  • ½ avocado
  • 1 håndfuld rucola
  • 2 skiver mozzarellaost

Sådan gør du

  • Skær kartoflen i helt tynde skiver (brug evt. et mandolinjern).
  • Beklæd en bageplade med babepapir. Sprøjt eller pensel bagepapiret med olie.
  • Placer kartoflerne i en firkant, så de dækker hinanden og du danner en samlet flade (se billede nedenfor). Dup kartoflerne tørre med køkkenrulle.
  • Drys mozzarella over og bag i ca. 10-15 minutter ved 180° varmluft eller til osten er sprød.
  • Lad din kartoffelbund køle af på en rist inden du fylder de med fyld.
  • Placer pesto, rucola, tomat, avocado og mozzarella i den ene ende af din kartoffelbund og fold sammen. Skær over på midten og nyd!
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere

Videoopskrift

Se hvor nemt det er, i denne videoopskrift! Start med at skære dine kartofler helt tynde på et mandolinjern eller med en skarp kniv. Beklæd en bageplade med bagepapir, og sprøjt eller pensel den derefter med olie, så du nemmere kan få kartoffelbrødet af senere. Placer kartoflerne i rækker, så de netop går ind over hinanden og danner en samlet overflade. Drys med revet mozzarella (eller en anden revet ost) og bag derefter i ovnen i ca. 10 minutter. Fyld brødet med de ynglingsfyld og nyd så din sandwich!

Tip! Prøv også min opskrift på gulerodstacos, hvor bunden er lavet på revede gulerødder og mozzarella.

Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 398
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments