Vil du følge med? 👇
Frozen yoghurt is med hindbær og hvid chokolade
Yoghurt is


Frozen yoghurt is med hindbær og hvid chokolade er et bud på en sundere is desser! Det er super simpelt at lave, og så smager det dejligt frisk at sol og sommer. Selve “isen” er lavet på græsk yoghurt (helst 10%), hvid chokolade og en hindbærpuré kogt sammen på frosne hindbær. Jeg pynter med mærk chokolade, mandler og hindbærdrys. Her er det kun fantasien der sætter grænser!
Smagen kan også varieres – det kunne fx også være lækker med banan og lakrids eller karamel.

Frozen yoghurt is med hindbær og hvid chokolade
Antal: 6 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
Is
- 500 g græsk yoghurt 10 %
- 100 g hvid chokolade, smeltet
- 100 g frosne hindbær, kogt ind til en pure
Toppings
- mørk chokolade, hakket
- mandler, hakket
- hindbærdrys
- friske hindbær
Sådan gør du
- Smid frosne hindbær i en gryde og kog det sammen til en puré. Lad den køle af.
- Smelt hvid chokolade og bland det i en skål sammen med græsk yoghurt og din hindbærpuré.
- Fordel massen i et fad med bagepapir og pynt med friske hindbær, chokolade, mandler og hindbærdrys.
- Sæt i fryseren i 3 timer og skær dem derefter ud i stykker.
- Tag det antal stykker ud du vil spise, og lad dem tø lidt op inden du sætter tænderne i dem.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere