Frozen yoghurt is med hindbær og hvid chokolade

Yoghurt is

Frozen yoghurt is
Frozen yoghurt is

Frozen yoghurt is med hindbær og hvid chokolade er et bud på en sundere is desser! Det er super simpelt at lave, og så smager det dejligt frisk at sol og sommer. Selve “isen” er lavet på græsk yoghurt (helst 10%), hvid chokolade og en hindbærpuré kogt sammen på frosne hindbær. Jeg pynter med mærk chokolade, mandler og hindbærdrys. Her er det kun fantasien der sætter grænser!

Smagen kan også varieres – det kunne fx også være lækker med banan og lakrids eller karamel.

Frozen yoghurt is med hindbær og hvid chokolade 3

Frozen yoghurt is med hindbær og hvid chokolade

5 fra 2 bedømmelser
Antal: 6 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
frysetid 3 timer

Det skal du bruge

Is

  • 500 g græsk yoghurt 10 %
  • 100 g hvid chokolade, smeltet
  • 100 g frosne hindbær, kogt ind til en pure

Toppings

  • mørk chokolade, hakket
  • mandler, hakket
  • hindbærdrys
  • friske hindbær

Sådan gør du

  • Smid frosne hindbær i en gryde og kog det sammen til en puré. Lad den køle af.
  • Smelt hvid chokolade og bland det i en skål sammen med græsk yoghurt og din hindbærpuré.
  • Fordel massen i et fad med bagepapir og pynt med friske hindbær, chokolade, mandler og hindbærdrys.
  • Sæt i fryseren i 3 timer og skær dem derefter ud i stykker.
  • Tag det antal stykker ud du vil spise, og lad dem tø lidt op inden du sætter tænderne i dem.
Kunne du lide opskriften?
5 fra 2 bedømmelser

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 334
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments