Kartoffelrøsti med stenbiderrogn

Røsti med kartoffel og kikærter

Mangler du inspiration til en indbydende forret, en skæg lille appetizer eller tapas-ide, så foreslår jeg, at du laver kartoffelrøsti med stenbiderrogn. Røsti er små ‘kartoffelkager’ der skal steges på panden. Jeg har tilsat kikærter til mine røsti, for at give dem lidt mere fylde og protein. Jeg topper dem med creme fraiche, radiser og dild.

De små lyserøde perler er i sæson fra februar og frem til slutningen af april, så det er med at nyde dem, når de er her – en rigtig forårsspise!

Kartoffelrøsti med stenbiderrogn

Prøv også: min opskrift på kartoffelrøsti med kikærter og lakserilette <<

Kartoffelrösti med stenbiderrogn

Vær den første til at bedømme!
Antal: 8 stk.

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter

Det skal du bruge

  • 1 bagekartoffel (ca. 300 g)
  • 130 g kikærter (drænet vægt)
  • 2 små rødløg (eller ét stort), finthakket
  • 2 æg
  • 4 spsk. hvedemel
  • 1 håndfuld dild, finthakket
  • salt og peber

Derudover

  • 80 g stenbiderrogn
  • spinatblade
  • creme fraiche 38%
  • radiser, fintskåret
  • frisk dild

Sådan gør du

  • Blend kikærterne til en cremet masse i en minihakker. Kom i en skål.
  • Skræl kartofler og riv dem på et rivejern. Pres det værste vand fra og kom også dem i skålen sammen med rødløg, æg, hvedemel, dild, salt og peber. Rør det hele godt rundt.
  • Form dine rösti og bag dem på panden ved middelvarme i olie. Lad dem blive godt gylden på den ene siden inden du vender dem.
    Jeg havde et par metalringe, som jeg bruger til madlavning, og derfor fik jeg den fine runde form. Du kan sagtes lave dem uden.

Anretning

  • Anret dine rösti med spinat, creme fraiche, stenbiderrogn, radiser og dild.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 421
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments