Stuvet spidskål med frikadeller

Prøv denne opskrift på stuvet spidskål med frikadeller – en opdateret udgave af klassikeren som du nok kender. Det er super nemt og hurtigt og lave, og så smager det bare dejlig! Jeg svitser spidskål på panden og blander det med en hjemmerørt persillesauce fra Butchery. Har du ikke denne persillesauce-mix ved hånden kan du også bruge fløde eller madlavningsfløde. Frikadellerne laver jeg også med en nem og hurtig krydderimix hvor alt jeg skal bruge er kyllingefars og mælk. Jeg har så valgt også at blande revet squash, feta og persille i farsen, men dette kan sagtens undlades. Se opskriften herunder.

stuvet spidskål med frikadeller
stuvet spidskål med frikadeller
stuvet spidskål med frikadeller

Stuvet spidskål med frikadeller

Vær den første til at bedømme!
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter

Det skal du bruge

Stuvet spidskål

  • 1 spidskål
  • olivenolie (til stegning)
  • 1 pose butchery persille sauce (eller 2,5 dl fløde)
  • dl mælk (eller fløde)

Kyllingefrikadeller

  • 1 pose butchery frikadellemix
  • 500 g kyllingefars
  • 1 dl mælk
  • ½ squash
  • 100 g feta
  • 2 håndfulde frisk persille

Sådan gør du

Stuvet spidskål

  • Snit kålen fint og sauter den på panden i lidt olie.
  • Kom indholdet af persillesauce-mixen i en gryde sammen med fløde eller mælk.
  • Pisk sammen og kog op til en cremet sauce.
  • Vend saucen i panden med spidskål og varm godt igennem.
  • Har du ikke persillsauce-mix kan du også bruge 2-2½ dl fløde eller madlavningsfløde og krydre med dine ynglings krydderier.

Kyllingefrikadeller

  • Bland kyllingefars med 1 pose frikadellemix og 1 dl mælk. Form til frikadeller og steg på panden i smør eller olie.
  • Nyd din stuvede spidskål og frikadeller. Pynt evt. med granatæble og persille.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere

Videoopskrift

Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 400
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments