Dadelkugler med æble

En sundere snack

Mangler du en ide til en sundere snack, så skal du prøve disse dadelkugler med æble og og kokos. Der kamn laves på bare 15 minutter, og så smager de virkelig godt.

De består af dadler, friskrevet æble, kokosmel, kanel og havregryn.

Nyd dem kolde direkte fra fryseren – sådan kan jeg bedst lide dem, de vil nemlig ikke blive helt frosne.

Med denne snack lover jeg dig for, at du får tilfredsstillet din søde tand.

Prøv også: min opskrift på kokoskugler eller dadelkugler med chokolade <<

Dadelkugler med æble
Dadelkugler med æble

Dadelkugler med æble

Vær den første til at bedømme!
Antal: 20 stk

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter

Det skal du bruge

  • 200 g friske dadler uden sten
  • 1 æble, skrællet og revet
  • 1 dl havregryn
  • ½ dl kokosmel
  • 1 tsk. kanel
  • pynt (kokosmel, fysetørret hindbær, kakaopulver, mandler mm)

Sådan gør du

  • Fjern stenene fra dadlerne og kom dem i en minihakker.
  • Skræl og riv æblet og kom også det i minihakkeren sammen med havregryn, kokosmel og kanel.
  • Blend til glat masse og tril 20 små kugler af dem. Er konsistensen for tyk, tilsæt da lidt vand, er den omvendt for våd, tilsæt da mere havregryn. Det afhænger lidt af dadlerne!
  • Tril kuglerne i kokosmel eller andet farverig pynt. Du kan også bare nyde dem som de er.
  • Opbevar dem i fryser eller køleskab i en tæt beholder. De kan holde sig i en lille uge i køleskabet. Du kan også opbevare dem i fryseren, da de ikke vil fryse helt. Derfor kan du nem hapse en ud og nyde den med det samme – sådan kan jeg bedst lide dem.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 342
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments