Frokost & aftensmad

Fiskeburger med rødkålsslaw

Så blev det dæleme weekend igen! Derfor får i her en ide til en rigtig weekendmenu – nemlig fiskeburger med rødkålsslaw og dild! Jeg har aldrig lavet en fiskeburger før, men da jeg havde en omgang af mine friterede rødspættebøffer i fryseren, tænkte jeg, at det var på tide at prøve – og det smager altså bare godt! Sammen med en luftig brioche bolle fra United Bakeries og en omgang rødkålsslaw, får du det helt perfekte resultat! Nyd dem lune med ovnkartofler og mayo til. Opskriften på de friterede rødspættebøffer finder i HER.
Hav en god weekend!

Fiskeburger med rødkålsslaw

Antal: 4 stk

Ingredienser

Rødkålsslaw

  • ½ rødkål
  • 1 rødløg
  • 1 dl creme fraiche
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 3 spsk. æblecidereddike
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 2 tsk. honning
  • salt og peber

Til servering

  • 4 stk friteret rødspættebøf (se link til opskrift øverst)
  • 4 stk Brioche bolle
  • hjertesalat
  • frisk dild

Sådan gør du

Rødkålsslaw

  • Hak rødløg og rødkål helt fint eller kom det i en minihakker.
  • Bland mayonnaise, creme fraiche, eddike, sennep og honning og rør det sammen med rødkål og rødløg.
  • Smag til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *