Vil du følge med? 👇
Cheesecake med laks
Nem opskrift på en no-bake cheesecake med laksesalat og en bund af tuckiks og rucola! Kan nydes som en sjov og anderledes forret eller appetizer til dine gæster. Bunden er supernem at lave – den består af tuckiks og rucola blendet sammen med lidt olivenolie. Hvis du ikke er så meget til rucola, kan du også bruge frisk basilikum, eller du kan blande de to. Kikseblandingen trykkes ned i en metalring efterfulgt af din laksesalat. Laksesalaten består af laks, agurk, radiser, purløg, citron og neutral flødeost. Er du ikke så vild med laks, kan du også bruge tun fx! Prøv opskriften herunder!
Annonce: indlægget er udgivet i samarbejde med Whiteaway
Cheesecake med laks
Antal: 2 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
Bund
- 100 g tuckiks
- 25 g rucola eller frisk basilikum
- 10 g frisk basilikum
- lidt olivenolie
Laksesalat
- 160 g neutral flødeost
- 8 radiser
- ½ agurk
- 100 g røget laks
- frisk purløg
- ½ citron (saft og skal herfra)
- salt og peber
Sådan gør du
Bund
- Blend tuc, rucola, frisk basilikum og et par dryp olivenolie godt sammen.
- Konsistensen skal være "løs" og ikke sammenhængende.
- Kom blandingen i bunden af en metalring. Tryk den godt ned, så den er jævn og rundt.
Laksesalat
- Hak radiser og agurk i små tern og klip purløg fint.
- Kom det hele i en skål sammen med flødeost, citronskal, citronsaft, salt og peber.
- Rør det godt rundt og kom det derefter ned i metalcirklen sammen med tuckiks.
- Fordel jævnt og tryk overfladen flad og tag derefefte forsigtigt metalringen op.
- Pynt med frisk rucola og nyd med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere