One Pot Pasta med chorizo og grønt

One pot pasta med chorizo og grønt
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 300 g pasta
- 200 g gulerod, revet
- 150 g champignon, grofthakket
- 200 g cherry tomater, halveret
- 2 håndfulde frisk spinat
- 2 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, presset
- ½ citron, i skiver
- 150 g chorizo, i skiver
- 2 håndfulde frisk basilikum
- 2 spsk. olivenolie
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dåse tomat pure (kan undlades)
- 150 ml madlavningsfløde
- 5-6 dl grøntsagsbouillon
- salt og peber
- tørret chili
Sådan gør du
- Hæld lidt olivenolie i bunden af din gryde eller dybe pande og kom alle ingredienser i. Krydder med salt, peber og tørret chili og afslut med at hælde 2 spsk. olivenolie over retten. Rør det hele godt rundt, og lad kort retten koge op, og lad den derefter stå og simre i 10-15 minutter, til pastaen er klar. Sørg for at få rørt godt rundt undervejs, så det ikke brænder på.OBS: Har du god tid, kan du med fordel vente med at tilsætte pastaen og lade de andre ingredienser stå og simre og samle smag i en 15 minutter til en halv times tid. Så tilsætter du blot pasta de sidste 10-15 minutter.
- Server straks og anret med frisk basilikum og friskreven parmesan. Husk at pille citronskiverne ud inden servering, eller hold øje med dem undervejs, når du smovser ;-D
