Frokost & aftensmad

ALT I ÉN: One pot pasta med grønt og chorizo

Reklame Le Creuset.
Søndagaften står på den nemmeste pastaret, nemlig one pot pasta med chorizo og diverse grøntsager. Det er simpelthen alt i én gryde lige fra start. Brug hvad end du har af grøntsager og tilsæt dem i gryden med pasta og en masser krydderier. Hæld vand over, og lad det koge i 10-12 minutter og server straks med frisk basilikum og reven parmasan. Bum, så er der mad! Du kan også bruge kylling eller lave en vegetarversion med bønner og linser.
Velbekom!

ALT I ÉN: One pot pasta med grønt og chorizo

Forb. tid15 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 200 g gulerod
  • 150 g champignong
  • 200 g cherry tomater
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • ½ citron
  • 200 g chorizo
  • 2 håndfulde frisk basilikum
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 dåse flåede tomater
  • 150 ml madlavningsfløde
  • 5-6 dl vand
  • salt og peber
  • tørret chili

Sådan gør du

  • Hak hvidløg, løg, gulerod. champignon, tomat og chorizo fint og kom det i en gryde sammen med pasta og frisk basilikum. Skær citron og skiver og læg i gryden sammen med én dåse flåede tomat og madlavningsfløde. 
  • Krydder med salt, peber og tørret chili og afslut med at hælde 2 spsk. olivenolie over retten. 
  • Hæld 5-6 dl vand over retten og lad den koge op kort, hvorefter den skal stå og simre i 10-15 minutter, til pastaen er klar. 
  • Server straks og anret med frisk basilikum og friskreven parmasan. Husk at pil citronskiverne ud inden servering. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *