One pot pasta med chorizo og grønt

One pot pasta med chorizo og grønt
One pot pasta med chorizo og grønt

Den nemmeste pastaret

One pot pasta med chorizo og grønt er en fantastisk hverdagsret når tiden er knap, og det skal gå hurtigt. Det bliver ikke meget nemmere, for alle ingredienser skal bare smides i en gryde, koges sammen og wupti, så har du den skønneste pastaret. Ved at komme alle ingredienser i én og samme gryde, og koge det hele sammen på samme tid, får du virkelig meget smag frem.

Jeg laver retten med gulerod, tomat, champignon, spinat og chorizo, men retten kan varieres på mange måder! Brug de grøntsager du har og få tømt ud i køleskabet.

Er du på udkig efter flere skønne pastaretter til en travl hverdag, så klik her for flere opskrifter på lækre pastaretter.

One pot pasta med chorizo og grønt

One pot pasta med chorizo og grønt

Vær den første til at bedømme!
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter

Det skal du bruge

  • 300 g pasta
  • 200 g gulerod, revet
  • 150 g champignon, grofthakket
  • 200 g cherry tomater, halveret
  • 3 håndfulde frisk spinat
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, presset
  • ½ økologisk citron, i skiver
  • 80-100 g chorizo, i skiver
  • 2 håndfulde frisk basilikum
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse tomat pure (kan undlades)
  • 150 ml madlavningsfløde
  • 5-6 dl grøntsagsbouillon
  • salt og peber
  • tørret chili
  • frisk parmesanost
Indkøbsliste – SMS

Sådan gør du

  • Hæld lidt olivenolie i bunden af en stor gryde eller dybe pande og kom alle ingredienser i. Krydder med salt, peber og tørret chili og afslut med at hælde 2 spsk. olivenolie over retten. Lad kort retten koge op, og lad den derefter stå og simre i 10-15 minutter, til pastaen er klar. Sørg for at få rørt godt rundt undervejs, så det ikke brænder på.
    OBS: Har du god tid, kan du med fordel vente med at tilsætte pastaen og lade de andre ingredienser stå og simre og samle smag i 15-25. minutter. Så tilsætter du blot pasta de sidste 10-15 minutter.
  • Server straks og anret med frisk basilikum og friskreven parmesan. Husk at pille citronskiverne ud inden servering, eller hold øje med dem undervejs, når du smovser.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Har du lavet opskriften?Tag mig på Instagram med @emmaolsen.dk så jeg kan se din kreation!

Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 205
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments