Frokost & aftensmad

One Pot Pasta med chorizo og grønt

One pot pasta med chorizo og grønt

Forb. tid15 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 200 g gulerod, revet
  • 150 g champignon, grofthakket
  • 200 g cherry tomater, halveret
  • 3 håndfulde frisk spinat
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, presset
  • ½ økologisk citron, i skiver
  • 80-100 g chorizo, i skiver
  • 2 håndfulde frisk basilikum
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse tomat pure (kan undlades)
  • 150 ml madlavningsfløde
  • 5-6 dl grøntsagsbouillon
  • salt og peber
  • tørret chili
  • frisk parmesanost

Sådan gør du

  • Hæld lidt olivenolie i bunden af en stor gryde eller dybe pande og kom alle ingredienser i. Krydder med salt, peber og tørret chili og afslut med at hælde 2 spsk. olivenolie over retten. Lad kort retten koge op, og lad den derefter stå og simre i 10-15 minutter, til pastaen er klar. Sørg for at få rørt godt rundt undervejs, så det ikke brænder på.
    OBS: Har du god tid, kan du med fordel vente med at tilsætte pastaen og lade de andre ingredienser stå og simre og samle smag i 15-25. minutter. Så tilsætter du blot pasta de sidste 10-15 minutter.
  • Server straks og anret med frisk basilikum og friskreven parmesan. Husk at pille citronskiverne ud inden servering, eller hold øje med dem undervejs, når du smovser.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering