Thai salat

Thai salat
Forb. tid20 min
Samlet tid20 min
Antal: 4 personer
Ingredienser
Salat
- 200 g ægnudler, glasnudler eller anden slags
- 2-300 g rødkål eller spidskål, finthakket
- 2 forårsløg, i strimler
- 1-2 stk. rød peber, i strimler
- 3 gulerødder, i skiver
- 100 g bønnespirer
- 100 g edemamebønner
- salat, fx. feldsalat
- frisk koriander
- peanuts, grofthakket
Peanutdressing
- 2 cm frisk ingefær, grofthakket eller revet
- 1 fed hvidløg, presset
- 3 spsk. soya sauce
- 3 spsk. peanutbutter
- 1 tsk. sriracha sauce
- 1 tsk. honning
- saften fra 1 lime
- saften fra ½ appelsin
Sådan gør du
Salat
- Kog nudler efter anvisning på pakken og lad dem køle af. Snik og hak alle grøntsager og kom dem i et fad sammen med nudler. Top med peanuts og koriander.
Peanutdressing
- Kom alle ingredienser i en minihakker og blend sammen til cremet sauce.
