Vil du følge med? 👇
Agurkeruller med laks og avocadocreme
Agurke sushi
Står du tilfældigvis med en agurk, lidt laks, en halv avocado og noget flødeost, ja så er du næsten i mål med disse agurkeruller med laks og avocadocreme. En skæg lille forret, appetizer, velkomstssnack eller element på tapasbordet. De kan også gå under navnet agurke shushi, dog laves de uden ris, så de er endnu nemmere at gå til.
Jeg bruger koldrøget laks, men du kan også lave din egen lakserilette med varmrøget laks, og komme i.
Mangler du inspiration til tapasbordet eller små velkomstssnacks, så se mine opskrifter her.
Agurkeruller med laks og avocadocreme
Antal: 8 stk
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 1 agurk, i lang strimler (16 strimler)
- 100 g røget laks
- 100 g neutral flødeost
- ½ avocado, most
- 1 spsk. citronsaft
- salt og peber
- frisk dild, finthakket
- sesamfrø
Sådan gør du
- Skræl agurken i lange strimler med en kartoffelskræller. Dup strimlerne tørre med køkkenrulle.
- Mos avocado med en gaffel og bland det i en skål sammen med flødeost, citronsaft, salt, peber og lidt finthakket dild.
- Brug to agurkestrimler pr. rulle og placer dem ved siden af hinanden, men så halvdelen af den ene overlapper den anden.
- Smør dem med din avocadocreme og fordel også laks herpå. Rul sammen og drys med sesamfrø og pynt med dild.
- Nyd dem inden for et par timer og brug evt. resten af dippen til at dyppe i.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere