Bagværk,  Sunde snacks

Hjemmelavet knækbrød

Trænger du til en hurtig eftermiddagssnack? Så prøv en omgang hjemmelavet knækbrød. Brug de kerner du har, dette er blot er forslag! Det er dog en god ide at have havregryn i, men det er heldigvis også at finde i de fleste hjem. Nyd dem som de er, eller med en skive ost. Hav en dejlig dag!

Hjemmelavet knækbrød

Forb. tid10 min
Tilb. tid14 min
Samlet tid24 min
Antal: 2 plader

Ingredienser

  • 4 dl blandede kerner (eks. hørfrø, chiafrø, hampefrø solsikkekerner, græskarkerner, sesamfrø)
  • 1 dl grovvalset havregryn
  • dl hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. salt
  • 2 dl vand
  • 1,25 dl neutral olie

Sådan gør du

  • Start med at røre kerner, hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål.
  • Tilsæt vand og olie, og rør dejen godt sammen.
  • Del dejen i to og rul dem ud hver for sig i et tyndt lag på et stykke bagepapir. Læg et stykke bagepapir ovenpå så det ikke klistrer fast.
  • Skær dejen ud i firkanter og bag knækbrødet i ca. 15 minutter ved 200 grader.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering