Grill-salat med fersken og halloumi

Grill-salat med fersken og halloumi
Ingredienser
- 1 squash, i skiver
- ½ aubergine, i skiver
- 3 store tomater, i skiver
- 2 ferskener, i skiver
- 250 g halloumi, i skiver
- bredbladet persille
- ristede pinjekerner
Olie-eddikedressing
- 1 stor tsk. honning
- 2 spsk. æblecidereddike
- ½ citron, saften herfra
- 1 tsk. sennep
- ½-1 dl. olivenolie
- salt og peber
- finthakkede krydderurter, fx. basilikum, persille, purløg
Sådan gør du
- Skær grøntsager og halloumi i skiver. Krydder med salt og peber og pensel med lidt olivenolie. Varm din grill eller grillpande op, og steg til du får fine grillstriber.
- Bland alle ingredienser til dressingen godt sammen og smag til med salt og peber.
- Find et fad og fordel bredbladet persille herpå efterfulgt af dine grøntsager og din halloumi. Top med ristede pinjekerner og din olieeddike-dressing.