Frokost & aftensmad

Grill-salat med fersken og halloumi

GRILLSALAT – med fersken, squash, aubergine, tomat, halloumi og olie-eddikedressing. Det perfekte tilbehør til din næste grillaften. Vi serverede den sammen med grillet hjertesalat, grillede gulerødder og hjemmelavede barbecue-spareribs. Det er simpelt og lækkert!

Grill-salat med fersken og halloumi

Forb. tid20 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid35 min

Ingredienser

  • 1 squash, i skiver
  • ½ aubergine, i skiver
  • 3 store tomater, i skiver
  • 2 ferskener, i skiver
  • 250 g halloumi, i skiver
  • bredbladet persille
  • ristede pinjekerner

Olie-eddikedressing

  • 1 stor tsk. honning
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • ½ citron, saften herfra
  • 1 tsk. sennep
  • ½-1 dl. olivenolie
  • salt og peber
  • finthakkede krydderurter, fx. basilikum, persille, purløg

Sådan gør du

  • Skær grøntsager og halloumi i skiver. Krydder med salt og peber og pensel med lidt olivenolie. Varm din grill eller grillpande op, og steg til du får fine grillstriber.
  • Bland alle ingredienser til dressingen godt sammen og smag til med salt og peber.
  • Find et fad og fordel bredbladet persille herpå efterfulgt af dine grøntsager og din halloumi. Top med ristede pinjekerner og din olieeddike-dressing.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering