krydderurter(fx. basilikum, persille, purløg, som hakkes fint)
Tilberedning
Skær squash, aubergine, tomat, fersken og halloumi i skiver. Krydder med salt og peber og pensel med lidt olivenolie. Varm din grill eller grillpande op, og steg til du får fine grillstriber.
1 squash, ½ aubergine, 3 store tomater, 2 ferskener, 250 g halloumi, ½-1 dl. olivenolie, salt
Bland honning, eddike, citronsaft, sennep, olivenolie og krydderurter godt sammen og smag til med salt og peber.
1 stor tsk. honning, 2 spsk. æblecidereddike, ½ citron, saften herfra, 1 tsk. sennep, friskkværnet peber, krydderurter
Find et fad og fordel bredbladet persille herpå efterfulgt af dine grøntsager og din halloumi. Top med ristede pinjekerner og din olieeddike-dressing.