Grillspyd med kylling, grønt og halloumi

Grillspyd med kylling, grønt og halloumi
Antal: 12 stk
Ingredienser
Marinade
- 1 håndfuld frisk persille
- 1 håndfuld frisk basilikum
- 1 håndfuld frisk purløg
- 2 fed hvidløg
- ½ citron, saften herfra
- 6 spsk. olivenolie
- 1 tsk salt
- lidt peber
Spyd
- 1 squash, i grove stykker
- ½ aubergine, i grove stykker
- 1 peberfrugt, i grove stykker
- 2 rødløg, i grove stykker
- 150 g blommetomater, hele
- 350 g kylling, i grove stykker
- 200 g halloumi ost, i grove skiver
Sådan gør du
- OBS: Bruger du træspyd, skal du starte med at sætte dine spyd i blød i vand i ca. to timer inden du skal bruge dem. Så undgår du at de brænder på i ovnen.
Krydderurte-mariande
- Hak krydderurterne fint og kom dem i en skål. Pil og pres hvidløgene og kom også dem i skålen sammen med saften fra citronen, olie, salt og peber. Rør rundt.
Grillspyd
- Skær alle ingredienser i passende størrelser til dine spyd og kom dem i en stor skål (eller pose). Hæld marinaden deri og bland det hele godt sammen.
- Fordel skiftevis de forskellige ingredienser på dine spyd og læg dem derefter på en grill, i en grillpande eller på en bageplade med et stykke bagepapir.
- Grill eller bag dine spyd i 15 minutter eller til kyllingen er gennemstegt. Husk at vende dem undervejs!
