Indbagt asparges med pikant

Butterdejspakker med asparges

Indbagt asparges med pikant eller små sprøde butterdejspakker, som de også kaldes, er en nem og lækker forret eller appetizer, som dig og dine gæster vil elske. Derudover vil de også pryde dit påskebord og minde dig om, at de grønne asparges endelig er i sæson!

Du kan lave dem på bare 25 minutter. Alt du skal bruge er en plade butterdej, lidt pikantost, et bundt asparges, et rødløg og et par hvidløg.

Indbagt asparges med pikant

Fyldes kan sagtens varieres! Du kan fx lave en vegetarudgave med svampe, en udgave med spinat og feta eller en udgave med pesto, skinke og ost. Der er massere af muligheder!

Hvis du er helt vild med butterdej som jeg, så prøv også min opskrift på butterdejspakker med chorizo, cheddar og pikant eller min opskrift på små butterdejstærter med pikant, feta og tomat.

Indbagt asparges med pikant

Vær den første til at bedømme!
Antal: 9 stk

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter

Det skal du bruge

  • 1 plade butterdej
  • 1 bundt asparges
  • 3 spsk. pikant ost eller anden smøreost
  • 2 rødløg, i ringe
  • 3 fed hvidløg, presset
  • chiliflager
  • salt og pebr
  • 1 æg til pensling

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
  • Sauter løg og hvidløg på en pande i lidt olie.
  • Skær butterdejen ud i 9 firkanter og smør pikantost ud på dem.
  • Fordel løg, hvidløg og asparges på dejen og krydder med salt, peber og chili.
  • Luk dem let sammen på tværs og pensel med et sammenpisket æg. Bag i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter, eller til de er gyldne.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Indbagt asparges med pikant
Indbagt asparges med pikant
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 400
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments