Græskar-burrata med parmesan og ristede kikærter


Græskar-burrata med parmesan og ristede kikærter
Ingredienser
- 1/4 hokkaido græskar, i skiver
- timian, stødt
- olivenolie
- flagesalt og peber
- revet parmesanost
- 1 kugle burrata
- frisk timian
- ristede græskarkerner
- ristede kikærter (se link øverst)
Sådan gør du
- Fjern kernerne fra græskaren og skær den i tynde skiver. Fordel på en bageplade med bagepapir og dryp med olie. Drys med salt, peber og timian og vend det hele godt rundt.
- Riv frisk parmesanost over, og bag i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter.
- Find en tallerken eller et fad, og fordel græskaren herpå. Placer din burrata kugler på toppen og brug en gaffel til at brede den ud.
- Drys med kikærter, græskarkerner, peber og pynt med frisk timian.