Bagt græskar

Græskar-burrata med parmesan og sprøde kikærter! Måske en ide til din næste forret? En simpel anretning med cremet burrata-ost og ristede kikærter på en bund af bagt hokkaido græskar med parmesan og timian.

En ide jeg fik fra min kære veninde, som for nylig serverede en lignende forret, blot på en bund af asparges. Det kunne også være en ide til foråret?

Er du vild med græskar, så prøv også min opskrift på græskar risotto <<

Bagt græskar
Græskar-burrata med parmesan 2

Græskar-burrata med parmesan

Vær den første til at bedømme!
Antal: 2 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Bagetid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter

Det skal du bruge

  • ¼ hokkaido græskar, i skiver
  • timian, stødt
  • olivenolie
  • flagesalt og peber
  • revet parmesanost
  • 1 kugle burrata
  • frisk timian
  • ristede græskarkerner
  • ristede kikærter (se link øverst)

Sådan gør du

  • Fjern kernerne fra græskaren og skær den i tynde skiver. Fordel på en bageplade med bagepapir og dryp med olie. Drys med salt, peber og timian og vend det hele godt rundt.
  • Riv frisk parmesanost over, og bag i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter.
  • Find en tallerken eller et fad, og fordel græskaren herpå. Placer din burrata kugler på toppen og brug en gaffel til at brede den ud.
  • Drys med kikærter, græskarkerner, peber og pynt med frisk timian.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
bagt græskar
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 321
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments