Ikke-kategoriseret

Græskar-burrata med parmesan og ristede kikærter

Græskar-burrata med parmesan og sprøde kikærter. Måske en ide til din næste forret? En simpel anretning med cremet burrata-ost og ristede kikærter på en bund af bagt hokkaidogræskar med parmesan og timian. En ide jeg fik fra min kære veninde, som for nylig serverede en lignende forret, blot på en bund af asparges.

Græskar-burrata med parmesan og ristede kikærter

Forb. tid10 min
Bagetid20 min
Samlet tid30 min

Ingredienser

  • 1/4 hokkaido græskar, i skiver
  • timian, stødt
  • olivenolie
  • flagesalt og peber
  • revet parmesanost
  • 1 kugle burrata
  • frisk timian
  • ristede græskarkerner
  • ristede kikærter (se link øverst)

Sådan gør du

  • Fjern kernerne fra græskaren og skær den i tynde skiver. Fordel på en bageplade med bagepapir og dryp med olie. Drys med salt, peber og timian og vend det hele godt rundt.
  • Riv frisk parmesanost over, og bag i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter.
  • Find en tallerken eller et fad, og fordel græskaren herpå. Placer din burrata kugler på toppen og brug en gaffel til at brede den ud.
  • Drys med kikærter, græskarkerner, peber og pynt med frisk timian.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering