Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Græskar-burrata med parmesan
Antal
2
personer
Forb. tid:
10
minutter
min
Bagetid
20
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredienser
¼
hokkaido græskar
(i skiver)
stødt timian
olivenolie
flagesalt
friskkværnet peber
revet parmesanost
1
kugle
burrata
frisk timian
græskarkerner
(ristede)
kikærter
(ristede - se link øverst)
Tilberedning
Fjern kernerne fra græskaren og skær den i tynde skiver. Fordel på en bageplade med bagepapir og dryp med olie. Drys med salt, peber og timian og vend det hele godt rundt.
¼ hokkaido græskar,
stødt timian,
olivenolie,
flagesalt,
friskkværnet peber
Riv frisk parmesanost over, og bag i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter.
revet parmesanost
Find en tallerken eller et fad, og fordel græskaren herpå. Placer din burrata kugler på toppen og brug en gaffel til at brede den ud.
1 kugle burrata
Drys med kikærter, græskarkerner, peber og pynt med frisk timian.
græskarkerner,
kikærter,
frisk timian